„Metų kaunietė": kas sulaukė daugiausiai jūsų simpatijų?

Iki konkurso „Metų kaunietė“ antrojo turo pabaigos liko mažiau nei dvi savaitės. Balsuoti už dalyves, kurios, jūsų manymu, yra verčiausios patekti į finalą, galima iki sausio 5 dienos 18 val.

Nuolat besikeičiančius tarpinius balsavimo rezultatus, taisykles ir platesnį kandidačių aprašymą rasite adresu www.kaunodiena.lt/mk.

Per pastarąją savaitę daugiausiai skaitytojų palaikymo sulaukusių moterų ir merginų ketvertukas nepasikeitė: olimpinė bei pasaulio čempionė Rūta Meilutytė, Seimo narė Neringa Venckienė, advokatė ir politikė Aušra Ručienė bei pasaulio mokslininkų dėmesio dėl atlikto tyrimo sulaukusi endokrinologė Lina Radzevičienė.

Jeigu manote, kad ketvertuke turėtų būti ir šiuo metu penktoje vietoje esanti Aldona Ramutė Hansen, kuri aplinkių branginama dėl dėmesio ir meilės, skiriamos ne tk savo aštuoniems savo vaikams, bet ir emigravusiems į Norvegiją lietuviams bei jų atžaloms, nepamirškite už ją pabalsuoti.

Jūsų palaikymo taip pat laukia ir Kauno klinikų Priešlaikinio gimdymo ir nėščiųjų infekcijos skyriaus vadovė Meilė Minkauskienė, labdaros ir paramos fondo „Maisto bankas“ Kauno skyriaus vadovė Karolina Puidaitė, geografijos mokytoja Sigita Dijokienė, Aleksoto seniūnė Liukrecija Navickienė, slaugos ligoninės savanorė Violeta Bakutienė, pagrindinės Kauno eglės kūrėja Jolanta Šmidtienė, garsiausias pastarųjų metų lietuvių modelis pasaulyje Edita Vilkevičiūtė bei kitos pretendentės.

Vienos į antrąjį etapą išrinktos už nuoširdumą, atsidavimą, kitos – už ypatingus talentus, pasiekimus, trečios – už nekainojamą pagalbą aplinkiniams bei Kauno garsinimą.

Palaikykime buvusias ir esamas kaunietes, atkreipkime dėmesį į jų gerus darbus.

Sausio 10 d. paskelbsime finalinį pretendenčių šešetuką.

„Metų kaunietės” finalinis renginys bei apdovanojimas vyks 2013 m. vasario 9 d. Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zunda

zunda portretas
man idomu kuo Kaunui nusipelnus venckiene,jei ja isrinks tai bus tikra geda

nuomone is toli

nuomone is toli portretas
bet kaip galejo ideti stankunaite???ir dar parasyti uz tikraja mama???nejaugi nemate ka ta mama isdarinejo kovo 23d,kai mergaite draske savo nagais???tai nebesityciokite is lietuvos zmoniu /kiek dar tai tesis??mastantys lietuvos zmones ir lietuviai gyvenantys uzsienyje pergyvenome ir kovo 23 ir geguzes 17d kai mergaite pagrobe ir isnese klykiancia/nejaugi nesuprantate ,kad prievartos budu ta motina vaika issinese su advokatu???neterskite tikru motinu vardo su ta stankunaite/

susidomojusi

susidomojusi portretas
Titulas labai garbingas,. ir reikia išrinkti tikrai tą moterį, kurios darbas vertas didelio pasiaukojimo, meilės ir pagarbos ne tik sočiam, laimingui, bet ir benamiui,skurstančiam,jo didelis noras padėti išgyventi,Tai turėtų būti moteris verta šio garbingo titulo,kurios darbai kauniečiams yra gerai žinomi.
VISI KOMENTARAI 65

Galerijos

Daugiau straipsnių