Mergaitės pagrobimu įtariamas vyras bus paleistas

Panašu, kad tvirtinasi sunkiai paaiškinama versija, jog mergaitės pagrobimu įtariamas vyras tiesiog sumaišė vaikus.

Kauno miesto apygardos prokuroras Tomas Stalnionis patvirtino, kad nesikreips į teismą prašydami suimti 70 metų L.V., įtariamą penkiametės mergaitės pagrobimu.

Pareigūnai linkę tikėti senolio versiją esą jo buvo prašyta paimti iš darželio sugyventinės anūkę, kurią ne itin gerai pažinojo. Mergaičių vardai skambėjo labai panašiai.

Įtariamajam šiandien bus skirtos kardomosios priemonės – asmens dokumento paėmimas bei įpareigojimas registruotis policijos įstaigoje.

Vyras iš areštinės turėtų būti paleistas penktadienį po pietų.

Tai pat bus sprendžiamas klausimas dėl vaikų darželio darbuotojos, atidavusios vaiką nežinomam asmeniui, atsakomybės.

Trečiadienio pavakarę buvo pranešta, kad nepažįstamas vyras iš lopšelio-darželio „Židinėlis“ pasiėmė 5-erių metukų mergaitę.

Paieškai buvo mestos didžiulės policijos pajėgos. Apie mergaitės pagrobimą skelbė Lietuvos žiniasklaida.

Po vidurnakčio mažylė buvo rasta Varnių gatvėje vieno daugiabučio bute. Vėliau sulaikytas ir 70-metus įtariamasis.

Į gydymo įstaigą nuvežtą mažylę apžiūrėję gydytojai sužalojimų nenustatė. Mergaitė mamai tvirtino, kad niekas jos neskriaudė.


Šiame straipsnyje: pagrobtamergaitėdingorasta

NAUJAUSI KOMENTARAI

puikiai surezisuota

puikiai surezisuota portretas
vdarzelio vadovybes ir vsd afera ,manau tam,kad parodyti kaip gerai dirba musu tesesauga ,kaip greitai suranda nusikalteli,tik ar tas nusikaltelis pats pagalvojo i tokia beda issiveldamas, --tai vienas variantas,o antrasis butu noras atsikratyti darzelio vadovybe,juk jos vadovaujame darzelyje vaikai atiduodami kam pakliuvo,ar taip ,-a???

kita nuomonė

kita nuomonė portretas
labai neįtikinamas motinos paaiškinimas, kodėl mergytė lanko savaitinį darželį, ar ne todėl, kad patėvis to nori? Kokia motina atiduotų visai savaitei savo vaiką? Nebent stankė, o vėliau vaidina prieš visuomenę geras motinas.

į

į portretas
Į savaitinį darželi vaikus atiduoda tos mamos, kurios vaikus augina vienos ir dėl darbo specifikos negali vedžioti kiekvieną dieną, pvz ilgai dirba, darbo laikas neatitinka darželio darbo laiko, o vaiko nėr su kuo palikt. Taip, kad nekaltinkit mamos. O štai darželio vaikų nepriežiūra tikrai reiktų susirūpint
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių