„Megos“ atidarymas – lyg mažos Kalėdos

Po metus trukusių plėtros darbų, tapusi didžiausiu prekybos ir laisvalaikio centru Vidurio Lietuvoje, „Mega“ lankytojus pasitiko dovanomis, žaidimais, koncertais.

Tai, kad šio prekybos ir laisvalaikio centro atidarymo laukta liudijo ko ne iš vakaro eilę pirmiems žengti į naujai rekonstruotą erdvę užsiėmęs jaunimas.

Gal ir ne be reikalo. Nors dovanų lietus šeštadienį „Megoje“ buvo dosnus visiems lankytojams, tačiau tikimybė nepražiopsoti įėjus pirmam visada didesnė.

Prie pagrindinio įėjimo į prekybos ir laisvalaikio centrą lankytojus pasitiko du dideli šviečiantys elniai – Kalėdų Senio ir jo draugų elfų pranašai.

„Megos“ apylinkių gyventojai neslėpė, kad net nekilo klausimas eiti ar ne į prekybos ir laisvalaikio centro atidarymą. „Mes netoli gyvename. Mums trūko šios vietos kol vyko rekonstrukcija, todėl labai smalsu pasižiūrėti kaip pasikeitė, juolab, kad mes ir taip čia lankydavomės. Per atidarymus visada kokių dovanų, nuolaidų būna, tai kodėl gi neiti?“ – šypsojosi Šilainių mikrorajono gyventoja Ona Vaitkienė.

Jai antrino, kaip vėliau paaiškėjo kaimynas, Liudas Gailius: “Nemokami koncertai beveik mūsų kieme. Tai kaip praleisti progą?“

Žmonės plūdo į atidarymą. Mažiau masinius susibūrimus mėgstantys juokėsi, kad susidaro įspūdis, jog ši vieta veiks tik kokias dvi dienas. Bet gi kitas dienas šventė jau nebus tokia įspūdinga. 

Rengėjai iš anksto skelbė, kad atidarymo savaitgalį „Megos“ lankytojų laukia nuolaidos ir dovanos parduotuvėse, nemokami renginiai.

Iš pat ryto lankytojus dainomis džiugino Vaidas Baumila, o per dieną dar pasirengę koncertuoti Linas Adomaitis, Dagna Kondratavičiūtė, Girmantė Vaitkutė.

Naujas modernus pastato fasadas po rekonstrukcijos, atnaujintas prekinis ženklas, atrodė ženkliai solidžiau.

Gerokai padidėjo prekybinis plotas, kuriame įsikūrė daugiau kaip 70 naujų parduotuvių, restoranų, kavinių bei paslaugų operatorių.

Klientų patogumui atidaryta daugiaaukštė automobilių parkavimo aikštelė, kuri talpina beveik 800 automobilių. Iš viso, kartu su atnaujinta prekybos centro antžemine automobilių parkavimo aikštele, „Megoje“ yra įrengta 2200 parkavimo vietų.

Atidarymo dieną net tokio dydžio aikštelė užsipildė akimirksniu.

Į „Megos“ plėtros projektą, kurį įgyvendino nekilnojamojo turto plėtros ir valdymo bendrovė „Baltic RED“, investicijų bendrovė „Baltic Shopping Centers“ investavo 47 mln. eurų.

„Džiaugiamės, kad statybos ir įrengimo darbus užbaigėme kaip planavome, iki kalėdinės prekybos pradžios, ir savo pirkėjams jau galime pasiūlyti dar platesnį asortimentą bei patogesnį apsipirkimą, daugiau paslaugų bei laisvalaikio vietų“, – sakė „Megą“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė

Naujojoje „Megos“ prekybinėje alėjoje duris atvėrė viena didžiausių Baltijos šalyse  pasaulinio mados prekių tinklo parduotuvė „H&M“.

Sprendžiant pagal žmonių srautą, šio prekių tinklo iš ties laukta. Būtent prie „H&M“ parduotuvės ir joje buriavosi daugiausia žmonių.

Atsinaujino ir kitos Lietuvoje jau pamėgtų bei  naujai į rinką žengiančių mados prekių ženklų parduotuvės, tokios kaip „Mango“, „Massimo Duti“, „Marc O‘Polo“, „United Colors of Benetton“, „Esprit“, „Springfield“ „Elsbach“, „Napapijri“, „Intimissimi“, „Calzedonia“, „Laura Ashley“ bei dar daugelis kitų.

Pasak R.Vyšniauskienės, prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ naujai įsikūrė ne tik mados prekių, bet ir namų tekstilės, interjero prekių, suvenyrų, kosmetikos, parfumerijos, buitinės elektronikos, prekių vaikams ir kitos parduotuvės, paslaugų salonai, sulčių ir kokteilių barai, kavinės bei restoranai.

Rinkodaros vadovė nuramino, kad kitų metų sausio mėnesį „Megoje“ atsidarys sveikatingumo mėgėjų laukiamas didžiausias Baltijos šalyse, 7,5 tūkst. kvadratinių metrų ploto, sporto ir sveikatingumo centras „VS-Fitness“ su uždarais lauko teniso kortais, skvošo salėmis, moderniausiais treniruokliais ir reabilitacijos centru.

Pavasarį prekybos centre įsikurs tarptautinio mados prekių tinklo „Peek & Cloppenburg“ parduotuvė, išsiskirianti mados prekių ženklų gausa.

Nepamirštos ir vaikus auginančios šeimos. Jas „Mega“ pakvies į naujos kartos vaikų edukacinį – pramogų centrą, sukurtą pagal koncepciją „žaidžiu – žinau“.

Sukurti prekybos ir laisvalaikio centro architektūrinę koncepciją buvo patikėta Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laureato, architekto Rolando Paleko komandai.


Šiame straipsnyje: MegaKauno Megaatidarymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Julija

Julija portretas
nesuprantu neigiamu atsiliepimu.Sukure nauju darbo vietu tai reikia dziaugtis.O jei jums tie skudurai nepatinka tiesiog nepirkit.

Anonimas

Anonimas portretas
kai žmogui bažnyčia - Mega, tai ir Kalėdos ten gerai.

šilainiškė

šilainiškė portretas
Prieš langus Mega.Net nekilo klausimas,ar neiti ;)
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių