„Megoje“ veiks didžiausias Baltijos šalyse sporto ir sveikatingumo centras

  • Teksto dydis:

Kauno prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ įsikurs didžiausias Baltijos šalyse sporto ir sveikatingumo centras „VS - Fitness“, kurio plotas sieks 7,5 tūkst. kvadratinių metrų. Skelbiama, kad tai – savo dydžiu, modernumu ir siūlomomis veiklomis unikalus projektas. Centras duris atvers 2016 metų rudenį.

„Čia treniruotis galės tiek teniso, skvošo, slidinėjimo, fitneso, dviračių ar kovų menų entuziastai, tiek norintys mankštintis aerobikos ar moderniose šokių salėse. Sporto klube pasiūlysime atsipalaiduoti vyrams ir moterims įrengtose atskirose pirčių zonose su relaksaciniais poilsio kambariais“, – sako Antanas Sakalauskas, bendrovės „VS Fitness“ sporto klubų vadovas.

Naujajame sporto centre veiks varžybinius standartus atitinkantys lauko teniso ir profesionalūs skvošo kortai. Duris atvers ir išskirtinio dizaino sporto klubas, savo klientams pasiūlysiantis moderniausią sporto inventorių, galimybę išbandyti jėgas alpinizmo sienoje, treniruotis kovų menų salėje su pasaulyje pirmaujančio prekės ženklo „Everlast“ įranga. Tai bus vienintelis sporto klubas Lietuvoje, turintis slidinėjimo ir „Fitness bike” zoną, kur sportuojant individualiai trenerį pakeis interaktyvus ekranas.

Atsinaujinusioje „Megoje“ veiks vienintelis sveikatingumo centras Europoje, galintis pasigirti NBA krepšininkų reabilitologų išbandyta moderniausia įranga. Gydomasis centras teiks paslaugas tiek  profesionaliems sportininkams, tiek kiekvienam „Megos” lankytojui. Sveikatingumo centre vyks konsultacijos, bus atliekamos diagnostikos, kūno sudėties analizės, sportininkų reabilitacijos, testavimo, masažų, grožio ir kitos paslaugos. Veiks natūralių sulčių baras bei sportinio inventoriaus parduotuvė.

„Megos“ valdytojai primena, kad plėtros metu prekybos centras ir jame įsikūrusios parduotuvės veiks įprastai.

„Plėtros darbai neturės įtakos prekybos centro veiklai, užtikrinsime maksimalų komfortą savo lankytojams. Jau dabar vyksta paruošiamieji darbai – lankytojų patogumui įrengėme dar vieną įėjimą iš galinės prekybos centro pusės, pro kurį dar patogiau patekti į prekybos centre įsikūrusią parduotuvę „Rimi Hypermarket” bei kitas šalia esančias parduotuves“ – teigia R. Vyšniauskienė.

Naujasis sporto ir sveikatingumo centras pradės veikti po „Megos“ rekonstrukcijos ir plėtros. Užbaigus plėtrą „Mega“ taps didžiausiu prekybos centru vidurio Lietuvoje, apimsiančiu daugiau nei 102 tūkst. kvadratinių metrų plotą. Planuojama, kad „Megos“ nuomininkų skaičius pasieks 200. Į prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ plėtros projektą Rakauskų šeimos valdoma AB „Baltic Shopping Centers“ kartu su projektą finansuojančiu banku „Swedbank“ investuos 45 mln. eurų (155 mln. litų).

Plėtros projektą vykdo viena didžiausių komercinio nekilnojamo turto plėtros ir valdymo kompanijų Baltijos šalyse „Baltic RED“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jeigu

jeigu portretas
...kainos bus tokios kaip Rakauskų harmonizavimo parke netoli prienų, tai AINA SAU SU VISAIS SAVO CENTRAIS...

Užpelkis

Užpelkis portretas
O kada prasidės tos architektūrinės bjaurybės rekonstravimo darbai ? Baisu žiūrėti į tą čigonyną, pro kurį kasdien pravažiuoja dešimtys tūkstančių žmonių. Greičiau išnyktu nuo žemės paviršiaus ta Lietuvos gėda...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių