Medikai: mergaitei sužalojimų nenustatyta

Kauno klinikų Ryšių su visuomene skyriaus vadovė Milda Dambrauskienė portalui 1kaunodiena.lt patvirtino, kad mergaitė šiandien apie 1 val. nakties „teismo ekspertų atvežta apžiūrai į klinikas“.

„Ji buvo apžiūrėta ir išleista, į klinikas nepaguldyta. Sužalojimų nenustatyta. Kitais klausimais nieko pakomentuoti negalime“, - sakė M.Dambrauskienė.

Kauno apskrities policijos atstovė Simona Banėnienė teigė, kad penkiametė yra saugi, su artimaisiais. „Ji jaučiasi gana gerai“, - portalui kaunodiena.lt sakė atstovė.

Ji nekomentavo mergaitės medicinės apžiūros išvadų, o taip pat, ar butas, kuriame rasta mergaitė, priklauso septyniadešimties metų įtariamąjam L.V.

Pašnekovė neatskleidė ir vyro sulaikymo aplinkybių, o taip pat, ką mergaitė veikė, kaip jautėsi, kaip reagavo, kai buvo rasta. „Įvykio aplinkybės tiriamos“, - akcentavo pareigūnė.

Pasak S.Banėnienės, įtariamasis vis dar yra sulaikytas ir uždarytas. Pirminiais duomenimis, jis anksčiau į policijos akiratį nebuvo patekęs.

Mergaitė dingo trečiadienio vakarą, kai ją iš darželio Vilijampolėje išsivedė tėvams nežinomas vyras. Policijai paskelbus paiešką ir paprašius visuomenės pagalbos, paskambino moteris ir informavo, kad viename iš Kaune, Vilijampolės mikrorajone esančių daugiabučių yra galimai policijos ieškomi mergaitė ir vyras.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai rado ieškomą mergaitę, o netrukus, pagal nurodytus požymius, gatvėje sulaikė pil. L.V., gim. 1942 m., kuris uždarytas į Kauno apskrities policijos areštinę. Mergaitė buvo pristatyta į gydymo įstaigą.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vaiko pagrobimo.

Pasak policijos, bus sprendžiamas ir klausimas dėl vaikų darželio darbuotojos, atidavusios vaiką nežinomam asmeniui, atsakomybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

negaliu

negaliu portretas
atsidžiaugt,kokios tos mūsų mergaitės stiprios,kaip jos gerai jaučiasi po pagrobimų visų...tiesiog didvyrės.

as

as portretas
iskrypeliams mirties bausme

lietuvis

lietuvis portretas
nubauskim visus ir kuo griiezciau, manau reiktu kokiems 25 nurezti galvas.
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių