Matijošaičių šeima neteko mylėto šunelio

  • Teksto dydis:

Šio penktadienio LNK laidoje „Gyvūnų policija“ – istorija apie Kauno mero Visvaldo Matijošaičio šunelį Broškę, kuris prieš savaitę paliko Matijošaičių šeimą.

„Broškę mylėjo tiek vaikai, tiek sūnūs, tiek marčios, tiek anūkai. Visi mes mylėjome, rūpinomės ja. Kadangi mes čia visi gyvename arti vienas kito, ji būdavo kaip paštininkas – laksto tarp namų mūsų. Labai trūks. Labai...“, – laidoje kalbėjo V. Matijošaitis.

V. Matijošaitis savo šunelį vedžiodavosi visur – į renginius ir koncertus.

„Tai yra draugas, kuris visada būdavo arba mašinoje su manimi, arba savaitgaliais namuose, pasitikdavo namuose. Netektis reiškia daug visiems, kurie augina šuniukus, jo netektis reiškia daug...“, – kalbėjo V. Matijošaitis.

Sakoma, kad iškeliavus mylimam augintiniui, reikia įsigyti kitą, jog stresas būtų kuo mažesnis, tačiau Visvaldas šį klausimą spręsti ketina šeimos taryboje.

„Pakalbam apie tai, bet galvojam, kad reikia šiek tiek laiko. Negali iš karto pakeisti... Čia ne daiktas, kad vieną sunešioji ir pakeiti į kitą. Čia vis tiek gyvas sutvėrimas“, – sakė Kauno meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Valstybines laidotuves kur?Kada misios,Katedroj?Jei esi prasciokas ,tai ir milijonai nepadeda.

Panemunės barakų vargšai

Panemunės barakų vargšai portretas
O mes tai nuo šunų pertekliaus kenčiame . Kaunas turi tvarkytis ir šioje srityje -------uždrausti šunis DAUGIABUČIUOSE . Jei gerb. Meras ir Vieningo Kauno partija taip padarys , jei tam turės drąsos ----------------balsuosim už jį ir juos dar 30 metų .

Jurijus

Jurijus portretas
Kodėl Kauno diena pakeitė straipsnio pavadinimą-buvo mero šeimą ištiko skaudi netektis O dabar jau kad neteko šunelio-susiprato Kauno diena ar Kauno meras???O tur būt du viename -pinigai valdo
VISI KOMENTARAI 121

Galerijos

Daugiau straipsnių