Mados mugėje – ir nauji, ir dėvėti drabužiai

Kaune jau antrą kartą šiemet surengta mados mugė „Fashion bazaar“, kurioje pristatytos dizainerių kolekcijos suaugusiesiems ir vaikams.

Kaune jau antrą kartą šiemet surengta mados mugė „Fashion bazaar“, kurioje pristatytos dizainerių kolekcijos suaugusiesiems ir vaikams.

Antroji mugė šiandien šurmuliavo viešbutyje „Park Inn by Radisson Hotel“. Pirmoji vyko kovą „Žalgirio“ arenoje. „Mūsų tikslas – suvienyti visus stiliaus ir mados kūrėjus po vienu stogu, populiarinant madą visoje Lietuvoje. Norime suteikti galimybę pasirodyti ne tik garsiems dizaineriams, bet ir pradedantiems kūrėjams“, – sakė mugę organizavusios bendrovės „Inlinen“ direktorė Ingrida Žitkuvienė.

Renginyje dalyvavo apie 70 dizainerių iš Lietuvos ir Latvijos.

Visą dieną gausiai mugę lankantys žmonės apžiūrinėjo naujausias dizainerių kolekcijas, garsių mados namų kurtus drabužius, aksesuarus, susipažino su vaikų drabužėlių ir aksesuarų kūrėjais. Taip pat buvo pristatomi papuošalai, avalynė, odinė galanterija.

Mugėje leista prekiauti ir savo spintas nusprendusiems patuštinti stilingų drabužių savininkams. „Jie dar prieš renginį turėjo atsiųsti planuojamų parduoti drabužių nuotraukas, kad mugėje lankytojai matytų tik skoningus drabužius“, – teigė I.Žitkuvienė.

Savo mažai dėvėtais drabužiais ir avalyne prekiaujanti kaunietė Monika Poškutė sakė, kad jos daiktus žmonės perka noriai. „Iš atsineštų maždaug 100 daiktų pusę jau pardaviau. Tai geras būdas ištuštinti savo spintą ir suteikti džiaugsmą kitiems žmonėms“, – džiaugėsi ji. Brangiausiai parduoti jos batai kainavo 170 litų, drabužis – 50 litų. „Tai nėra vienetiniai, reti drabužiai, todėl brangiai ir neprašau“, – aiškino mergina.

Kaune įsikūrusio butiko "Balta varna“ savininkė Kristina Mikaitė irgi džiaugėsi gera prekyba. „Prekiaujame įvairių dizainerių drabužiais, papuošalais. Daugiausiai dėmesio sulaukia rudeniui skirta apranga“, – sakė ji.

„Fashion Bazaar“ komanda bendradarbiauja su SOS vaikų kaimų Lietuvoje draugija, todėl nepamiršo ir labdaros.  Žmonės buvo kviečiami padėti aprūpinti globojamus vaikus reikalingomis priemonėmis naujiems mokslo metams arba paaukoti minimalią pinigų sumą. Taip pat po litą buvo aukojama nuo kiekvieno mugėje parduoto daikto.

Organizatoriai žada tokias mados muges rengti kasmet po du kartus. 


Šiame straipsnyje: madamugėFashion Bazaar

NAUJAUSI KOMENTARAI

SIANDIEN

SIANDIEN  portretas
BUVOM MUGEJE IR NET APSIPIRKOM,SMAGU
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių