L.Stankūnaitei vasarą gadina sukrutę politikai

Tai, jog artėja rinkimai, tikina pajutusi ir valstybės saugoma Laimutė Stankūnaitė. Ji savo asmeniniame interneto puslapyje pirmadienį eilinį kartą tvirtino, kad „su dukrele gyvena puikiai”, “mėgaujasi vasara”, rengiasi naujiems mokslo metams bei piktinosi sukrutusiais politikais ir visuomenės veikėjais.

Šie, anot jos, populiarumo prieš rinkimus siekia naudodamiesi ir Garliavos istorija, todėl ir stengiasi ją eskaluoti. “Skaudu ir gaila, kad dėl šių žmonių „rūpesčio“ mes iki šiol negalime gyventi pilnaverčio gyvenimo”, – teigiama L.Stankūnaitės puslapyje.

L.Stankūnaitės advokatas Gintaras Černiauskas portalui 1kaunodiena.lt patikslino, kad bent jau jo klientės dukros gyvenimas nuo rugsėjo taps labiau pilnavertis – ji pradės eiti į mokyklą, nes bus atsisakyta namų mokymo.

L.Stankūnaitė savo pasisakyme nieko nemini apie tai, kad rudenį bus vėl atversta Andriaus Ūso galimos pedofilijos byla, kurioje ji buvo  du kartus kviečiama liudyti, bet nesėkmingai. Artimiausias šios bylos teismo posėdis numatomas rugsėjo 13-ąją.

G.Černiauskas pirmadienį tikino, kad neketinama dar kartą kreiptis į teismą dėl L.Stankūnaitės nuotolinio liudijimo. To buvo prašoma net du kartus, motyvuojant galimomis grėsmėmis liudytojai. Tačiau teismas, neįžvelgęs grėsmių, abu prašymus atmetė.

Be to, rugjūčio 20 d. valstybinis kaltintojas A.Ūso galimos pedofolijos byloje prokuroras Paulius Motiejūnas planuoja susitikti su žinoma onkologe Laima Bloznelyte ir oficialiai užfiksuoti jos parodymus.

Medikė žiniasklaidai yra pasakojusi apie jos kabinete apsilankiusias dvi moteris, vyrą ir mergaitę, kuriuos vėliau ji neva atpažino kaip A.Ūsą, L.Stankūnaitę, jos seserį Violetą Naruševičienę ir šios dukrą. Gydytoja pasakojo, kad buvo pakraupusi dėl, kaip ji mano, A.Ūso elgesio. Jis, anot L.Bloznelytės, paprašęs panaikinti dėmę ant savo lyties organo, šį apnuogino nepilnametės akivaizdoje.

„Sunku pasakyti, ar šie liudijimai bus pateikti teisme. Mes esame kreipęsi į prokuratūrą, kad būtų pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl šmeišto, taip pat esame pateikę įrodymus, kad to, ką pasakoja L.Bloznelytė, nebuvo“, – teigė G.Černiauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

maladiec

maladiec portretas
Černiauskas žino viską.Žino net kada ką prokurorai kvies į apklausą.Žino,kad jokios dėmės nebuvo.Fantastika .Nostradamas.

malačius

malačius portretas
Panašu kad Černiauskui teko ne sykį matyt Ūso b"]b"] , nes puikiai žino kad jokios dėmės ant jo nėra :)

to malačius

to malačius portretas
Gerai čia pajuodėliui užmetei.
VISI KOMENTARAI 130

Galerijos

Daugiau straipsnių