Liftininkų siūlymas pakvipo skandalu

 

„Kauno liftų“ dalyvavimas daugiabučių namų administratorių paskelbtuose konkursuose šiai bendrovei gresia nauju skandalu. Įnirtingai konkursams besipriešinusi bendrovė liftų priežiūros sutiko imtis už tris kartus mažesnę kainą, nei tai darė iki šiol.

Kaip pavyko išsiaiškinti, daugiabučių namų administratorių paskelbtuose konkursuose liftų priežiūrai, be kitų bendrovių, dalyvavo ir „Kauno liftai“. Ši bendrovė pateikė gerokai mažesnės kainos pasiūlymą už kitus konkurso dalyvius. Antroje vietoje likusi bendrovė pasiūlė beveik dvigubai didesnę kainą.

Konkurso pasiūlymus vertinusios komisijos narius nustebino tai, kad „Kauno liftų“ pasiūlyta kaina yra beveik tris kartus mažesnė už iki šiol tų pačių „Kauno liftų“ taikytus įkainius.

Pavyzdžiui, Šilainių gyventojai už jų namuose įrengtų liftų priežiūrą per mėnesį „Kauno liftams“ bendrai sumoka per 31 tūkst. litų be pridėtinės vertės mokesčio, o Dainavos rajono gyventojai už šią paslaugą bendrovei kas mėnesį atseikėja daugiau nei 22 tūkst. litų. Iki daugiabučių namų administratoriams paskelbiant konkursus, tuos pačius mokesčius „Kauno liftai“ taikė ilgiau nei dešimtmetį – nuo 2000 m.

Konkursai liftų priežiūrai buvo paskelbti balandžio pradžioje. „Kauno liftai“ aktyviai priešinosi daugiabučių namų administratorių ketinimams į rinką pakviesti daugiau liftus prižiūrinčių bendrovių ir taip užtikrinti palankesnes sąlygas gyventojams.

Į kovą prieš administratorius „Kauno liftai“ buvo pasitelkę ne tik Kauno miesto savivaldybę, bet ir Vyriausybės atstovę Kauno apskrityje bei Darbo inspekciją.


Šiame straipsnyje: Kauno liftaidaugiabučiailiftai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Joo

Joo portretas
Pas mus vistiek laimes brangiausia ir itakingiausia, nes kitus sukompromituos.

milda

milda portretas
VADINASI LAIMĖT KONKURSĄ TURI kAUNO LIFTAI.ir tai yra labai gerai,žmonės su didele patirtimi,jie nori dirbt,todėl ir sumažino kainą.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kiek desit rubikono uzsakomuosius staipsnius ??Ar kauno diena jau nusibiednejo kad neisiaiskina ir rasineja?. Nuo tokiu imoniu visi bega ir dejuoja Visas vilnius. Jei Kauno liftai dirba tvarkingai, tai ko cia pavydit. Negi galvojat zmones durni kauno dienoj kiekviena diena po straipsni apie Kauno liftus, ir kvailam aisku kad konkurentai raso bile rasyt.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių