Lietuvos zoologijos sodo naujiena – elektroninis bilietas

  • Teksto dydis:

Lietuvos zoologijos sodo Kaune lankytojai jau gali įsigyti bilietą neišėję iš namų ir nebestoviniuoti varginančiose eilėse, kurios susidaro savaitgaliais ar renginių metu. Tereikia spustelėti klavišą ties nuoroda „Pirkti bilietus“ neseniai modernizuotame Lietuvos zoologijos sodo tinklalapyje. Šis elektroninis bilietas galioja net 30 dienų.

Zoologijos sodo lankytojų skaičius nuolat auga. 2014 metais čia pabuvojo 152 tūkst., 2015 m. – 158 tūkst., o šiemet iki rugpjūčio 1 d. – jau 104 tūkst. žmonių, skelbia Aplinkos ministerija.

Per dieną sodas sulaukia vidutiniškai apie 800 lankytojų. Savaitgaliais, ypač jeigu geresnis oras, šis skaičius šokteli iki 2,5 tūkst. Šiemet birželio 5-ąją, kai Pasaulinės aplinkos dienos proga buvo sudaryta galimybė apsilankyti nemokamai, buvo pasiektas stulbinamas rekordas per visą šio zoologijos sodo istoriją – tądien sode pabuvojo 16 tūkst. žmonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai džiugu

Labai džiugu portretas
Bet sr užteks tą bilietą parodyti telefone?

uik

uik portretas
kada prasidės ta žadėta grandiozinė Kauno Zoo renovacija ??? Tiek žadėta, visi nutilo, nurimo...

kauniete

kauniete portretas
O man gaila tu uzdarytu zvereliu. Kokios liudnos ju akys. Juk, kad ir gyvulelis, bet supranta, kad uzdarytas.Patupekit jus narve taip uzdarytas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių