„Lietuvos ryto“ sirgaliai užplūdo Kauną

  • Teksto dydis:

Sekmadienį prieš Kauno „Žalgirio“ akistatą su „Lietuvos rytu“ pastarojo klubo sirgaliai surengė triukšmingas eitynes Kauno gatvėmis.

„Lietuvos ryto“ gerbėjai žiūrėti varžybų į Kauną atvyko traukiniu. Nuo traukinių stoties sostinės krepšinio klubo aistruoliai patraukė link „Žalgirio“ arenos. Iš Kaunakiemio gatvės kolona pasuko į Karaliaus Mindaugo prospektą, garsiai skanduodami „Rytas“, krepšinio gerbėjai žygiavo iki pat „Žalgirio“ arenos, kur šiandien vakare pečius surems „Žalgiris“ ir „Lietuvos rytas“.

„Lietuvos ryto“ sirgalių antplūdžiui buvo pasiruošusi Kauno policija. Pareigūnai „Lietuvos ryto“ gerbėjus pasitiko jau prie stoties, vėliau lydėjo triukšmingą „Lietuvos ryto“ aistruolių koloną iki pat „Žalgirio“ arenos.

Kauno krepšininkų sekmadienį laukia principinė akistata Lietuvos čempionate su Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa.  Ketvirtadienį „Žalgiris“ atlaikė dvikovą su Atėnų „Panathinaikos“, baiminamasi, kad žalgiriečiai nepritrūktų jėgų varžyboms su sostinės klubu.

„Manau, kad jėgų užteks. Juolab kad Vilniaus komanda šį sezoną dar nesubrendo pergalėms prieš „Žalgirį“. Vilniečių žaidimas kol kas nestabilus. Nors, be abejo, per vieną dvikovą gali visko nutikti, tad intriga tikrai yra“ – rungtynių išvakarėse įžvalgomis dalijosi olimpinis čempionas Valdemaras Chomičius.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomone

nuomone portretas
Ir aikštelėje ir tribūnose Rytas ši sykį ėmė viršų

aha

aha portretas
dzien dobry, wilno

vamzdinei

vamzdinei portretas
bunkerinei atvyko i sostine
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių