Liepos 31-ąją – pirmasis Stingo koncertas Kaune

Gerbėjų džiaugsmui muzikos legenda tituluojamas Stingas sugrįžta į Lietuvą. Vienintelis gastrolių „Back to Bass Tour“ pasirodymas  įvyks liepos 31-ąją Kauno „Žalgirio“ arenoje. Tai bus pirmasis Stingo pasirodymas laikinojoje sostinėje.

Vieša prekyba bilietais prasidės nuo kovo 1 d. 10 val. ryto visose „Bilietų pasaulio“ kasose bei www.ticketpro.lt. Pirmieji bilietai kainuos 129 Lt, skelbia organizatoriai.

Praėjusių metų spalį 60-metį atšventęs britų muzikantas per savo karjerą sukūrė daugybę platininių albumų, keliasdešimt jo dainų tapo hitais. Jis pelnė net 16 „Grammy“ statulėlių ir iš viso pasaulyje pardavė per 115 mln. albumų.

Turą „Back to Bass Tour“ Stingas pradėjo praėjusių metų rudenį, šie jo koncertai skirti pažymėti solinės karjeros 25-metį. Naujųjų gastrolių koncertuose skamba visi garsiausi ir labiausiai gerbėjų pamėgti kūriniai ne tik iš dainininko asmeninio, bet ir grupės „The Police“ repertuaro. Tiesa, daugumai ne vieną dešimtmetį pasaulį džiuginusių kūrinių specialiai šiam turui buvo sukurtos naujos aranžuotės.

Nors Lietuvoje jau esame girdėję Stingą dainuojant, šįsyk koncertas turės daugiau roko prieskonio, mat „Back to Bass Tour“ gastrolių metu atlikėjas keliauja su penkių muzikantų grupe. Scenoje kartu su Stingu pasirodys ilgametis jo bendražygis, gitaristas Dominicas Milleris, gitaristas Rufusas Milleris, būgnininkas Vinnie Colaiuta, elektriniu smuiku grojantis Peteris Tickellis ir žavi vokalistė Jo Lawry.

Stingas Kaune klausytojus džiuginti ketina skirtingų savo karjeros etapų kūryba – atliks kūrinius tiek iš debiutinio 1985-ųjų albumo „The Dream Of The Blue Turtles“, tiek iš vėlesnių muzikos rinkinių. Publikos ausis glostys ir tokie hitai kaip „Desert Rose“,  „Fields of Gold”, „All This Time”, „Message In A Bottle”.


Šiame straipsnyje: StingasŽalgirio arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunas

kaunas portretas
jega super dainininkas

džiugi žinia

džiugi žinia portretas
laukiam :)

silvija

silvija portretas
patikekit, buvau praeitais metais jo koncerte, labai labai patiko:) siais metais butinai irgi vaziuosiu, nepraleiskite sios progos zmones :)))
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių