Lapėse apsivertė specialusis „Kauno švaros“ automobilis

Penktadienio rytas buvo nesėkmingas vienam "Kauno švaros" vairuotojui, važiavusiam keliu Vilijampolė-Žiemiai-Šėta. Grįždamas iš Lapių sąvartyno, nusileidęs nuo Lapių kalno jo vairuojamas specialusis sunkiasvoris automobilis apsivertė. Avarijos metu, kuri įvyko apie 8 val., vyras buvo sužalotas.  

"Kauno švaros" paslaugų valdymo direktorius Darius Stasikonis sakė kalbėjęs su vairuotoju, tas jam pasakojęs, jog susimušęs ranką. D. Stasikonio žiniomis, avarijos dalyvis išvežtas į ligoninę apžiūrai.

Paklaustas apie galimas avarijos priežastis, pašnekovas teigė nenorįs spėlioti. "Aš ten nebuvau, nemačiau", - kalbėjo D. Stasikonis. Tačiau pabrėžė, jog ilgametis vairuotojas yra patikimas, tuo keliu važiuojąs nuolat - specialiuoju automobiliu veža skystą filtratą.

"Kauno švaros" atstovas sakė kol kas negalįs pasakyti ir kaip stipriai apgadintas automobilis.

Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai išleido iš "Kauno švaros" automobilio degalus, tačiau tuo jų darbas dar nesibaigė. Techninės pagalbos automobilis, kuris į Kauną turėjo partempti avariją patyrusįjį, netyčia užkliuvo už kliūties ir prakiuro jo degalų bakas. Išbėgo 150 l dyzelino, kurį puolė rinkti ugniagesiai, jog kuo mažiau liktų užteršta aplinka. Įvykio vietoje susidarė spūstys, tačiau eismas neuždarytas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

beda

beda portretas
Su tokiom masinom tegul atsargiau vazineja, kelias siauras o pralekia su vejeliu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių