Laikinai uždaryta Maironio gatvės atkarpa piktina vairuotojus

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai piktinasi, kad  užtvėrus Maironio gatvės atkarpą ties Laisvės alėja, judėti Kęstučio gatve jiems tapo dar sudėtingiau.

Dar rugpjūčio pradžioje A. Mickevičiaus gatvės atkarpa ties Laisvės alėja automobiliams tapo nepravažiuojama – darbininkams ėmus tvarkyti rekonstrukcijos metu išklotą granito dangą, vairuotojams teko rinktis kitus maršrutus.

Vykdant darbus, miestiečių paprašyta rinktis Vytauto prospektą arba Maironio gatvę. Deja, pastarosios atkarpa, einanti per Laisvės alėją, nuo vakar taip pat virto akligatviu. 

Portalo kauno.diena.lt redakcija sulaukė skaitytojų laiškų, esą Kęstučio gatvė, paskutiniu metu virtusi iššūkiu, nuo vakar ryto, miesto centre nusidriekus rudens mugei, vairuotojams tapo dar sunkiau įveikiama. Nors nepatogumai laikini, žmonės piktinosi, kad dėl renginio jiems tenka sukti ratus, todėl kelionės iš vieno tašką į kitą dar labiau prailgo.

„Anksčiau per muges palikdavo bent vieną, Laisvės alėją kertančią gatvę, o dabar viską uždarė aklinai“, – netikėtu sprendimu stebėjosi skaitytojai.

Ta pati Maironio gatvės atkarpą buvo uždaryta ir balandžio mėnesį, kai dėl nekokybiškų darbų Laisvės alėjos rekonstrukcijos metu, teko vos paklotą grindinį tvarkyti.


Šiame straipsnyje: Maironio gatvėKauno rudens mugėuždaryta gatvės atkarpapiktina vairuotojusskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Užkniso

Užkniso  portretas
su tuo 5 m. išknistu centru, Kęstučio gatvėje kvartalo atkarpoje po 5-6 gavrikus rūko, taip iki Naujų tos gatvės nebaigs, Laisvę nespėjo baigti, jau vėl remontuoja, tipo , Kaunas tvarkosi, imidžą reik palaikyti...;

Zenius

Zenius portretas
O kodėl ta uždaryta atkarpa piktina gyventojus? Gal ji keikiasi ar trukšmauja? O gal piktina ne gatvės atkarpa, o pats faktas, kad atkarpa uždaryta? Kaip ten iš tikro, Šarūne Kudinskaite Būdaviene?????

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys  portretas
Kada Maironio g. šaligatvį suremontuos? Pastipo meras su pakalniškiu? Tempe kad garantinis baigtųsi?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių