Labdaringas koncertas „Penktos kojos“ biudžetą papildė 2200 litų

Praėjusį penktadienį Kauno klube „Gargaras“ vykusiame labdaringame koncerte surinkta daugiau nei 3000 litų. Didžioji dalis surinktų lėšų – 2200 litų – atiteko gyvūnų globos draugijai „Penkta koja“.

Renginio metu koncertavo kauniečiai „Golden Parazyth“, Linas Adomaitis su grupe bei „Saulės kliošas“.

„Susirinko apie tris šimtus žiūrovų. Tikėjomės, kad jų bus daugiau, bet ir tiek, kiek buvo, jau pakankamai daug, nes renginys buvo skirtas jaunimui, o nemažai mus palaikančiųjų yra vyresnio, brandesnio amžiaus žmonės“, – kalbėjo vienas „Penktos kojos“ įkūrėjų Paulius Boreika.

Pasak jo, šis renginys buvo organizuotas ne tik lėšoms rinkti, bet ir visuomenei skleisti žinią apie organizacijos veiklą ir siekį globoti benamius gyvūnus.

„Labai džiaugiuosi, kad įsijungia jauni žmonės, verslininkai“, – sakė P. Boreika, pats dirbantis Kauno technologijos universiteto ekonomikos lektoriumi.

Gyvūnų globos draugijai bus pervesti ne visi koncerto metu surinkti pinigai, nes reikėjo atsiskaityti su renginio apšvietėjais, padengti muzikantų kelionės išlaidas.

„Koncerto dalyvių atsiliepimai – teigiami. Tokių renginių planuojame rengti ir daugiau“, – žadėjo P. Boreika.

Iš 2 proc. gyventojų pajamų mokesčio daugiausiai paramos Kauno mieste šiemet sulaukė būtent „Penkta koja“. Jai atiteko per 162 tūkst. litų. Pinigai reikalingi ne tik kasdienei globojamų kačių ir šunų priežiūrai, bet ir Kauno rajone, Linksmakalnyje, kuriamai gyvūnų prieglaudai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buvau

Buvau portretas
labai patiko renginys!

lina

lina portretas
Smagu, kai žmonės džiaugiasi, linksminasi, ir dar nuo to viso kaifo kažkas (šiuo atveju-gyvūnai) gauna naudą.

Gabija

Gabija portretas
Šitai įstaigai,niekada neskirsiu nei vieno lito,žinau situacija kaip šios įstaigos atstovai leidžia sau kalbėti kai žmonės paskambina tykėdamiesi pagalbos,o jie net neišklausia apiberia priekaištais ,lygtais tas paskambines žmogus būtų kaltas dėl visų žmonių nesupratimo ir neatsakingumo, ar jų pačių turimų problemų,turėtų būti gėda,kad nemokate kalbėtis su žmonėmis.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių