Kur dingo Taikos stotelės stoginė?

  • Teksto dydis:

A.Baranausko, Varpo ir kitų aplinkinių gatvių gyventojai jaučiasi apvogti.

Prieš savaitę kauniečiai pasigedo viešojo transporto stotelėje nuo lietaus juos saugojusios stoginės ir labai jiems tikusio suolelio.

„Manėme, kad keičia, tai iš karto nepuolėme ieškoti, Tačiau praėjo savaitė ir nieko – nei stoginės, nei suolelio“, - „Kauno dienos“ pagalbos telefonu prašė garbaus amžiaus kaunietis.

Vyras pasakojo, kad aplinkui gyvena gana daug vyresnio amžiaus žmonių, o ir viešuoju transportu juk dažniau naudojasi Kauno senjorai, tad suolelis jiems buvęs labai patogus atsipūsti belaukiant atriedančio autobuso. 

Stoginei kaunietis taip pat negailėjo liaupsių. Esą gera buvo ir nuo vėjo, ir nuo lietaus. „Girdėjome, kad verslininkai pykstasi dėl stoginių įrengimo, bet visai nenorime tapti atpirkimo ožiais“, - tęsė kaunietis.

Sužinoję, kad vykusius verslininkų barnius užbaigė teismas, vyras dar labiau suglumo. „Tai gal kas pavogė? Gal reikėjo iš karto policijai pranešti?“ - klausė kaunietis.

„Kauno diena“ susisiekė su Kauno savivaldybės atstovais. Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras nuramino.

„Šioje vietoje koncesininkas UAB „Reklamos arka“ įrengs naują stoginę per artimiausias kelias savaites“, - žinią kauniečiams perdavė P.Keras.


Šiame straipsnyje: skaitytojo naujienaTaikos stotelėstoginė

NAUJAUSI KOMENTARAI

vladimir

vladimir portretas
O KAS NAUDOJASI ŠIAS SUSTOJIMAIS -ŽINO KAS TAI PER STOGINES-KIAURAI IR PER LIETU IR ŽIEMA ŠALTA

Aš portretas
Taip pat yra išardyta, dingusi stotelė ir S.Žukausko gatvėje už pirmo šviesoforo link šiaurės prospekto. Įtvirtinimai matosi, kad nupjauti stogelio.

gal

gal portretas
Keras kada nors suorganizuotų ir 43 autobuso grafikus pakabinti Lozoraičio stotelėje, toje kur kitoje gatvės pusėje priešais Norfą? Kiek rašėme, kaip žirniais į sieną.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių