A. Kupčinskas iš Kauno mero laukia išleistuvių šventės

Tėvynės Sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos nariui Andriui Kupčinskui antradienį vykęs Kauno tarybos posėdis buvo paskutinis. Jau kovo mėnesį jis pradės darbą Seime.

Antradienį vykusiame Kauno tarybos posėdyje priimtas svarbiausias klausimas – biudžetas, apsvarstyta eilė kitų miesto klausimų. Tačiau šis vasario pabaigos tarybos posėdis išskirtinis tuo, jog ilgamečiam tarybos nariui, buvusiam Kauno merui A.Kupčinskui šis miesto posėdis buvo paskutinis. Tardamas padėkas už bendrą darbą politikas juokavo, jog laukia ir išleistuvių vakarėlio.

„Kai 2016 metais vyko Seimo rinkimai, Kauno meras Visvaldas Matijoštaitis sakė, kad jei į Seimą pateks Kęstutis Pūkas ar Andrius Kupčinskas, tai jis surengs išleistuvių balių. Tai aš vis dar laukiu“, – šmaikštavo į Seimą viduryje kadencijos papuolęs A.Kupčinskas.

Kauno meras nedaugžodžiavo ir aršiausią opozicijos narį į Seimą palydėjo šypsena.

„Kitas Kauno tarybos posėdis vyks kovo 20 dieną. Gaila mums, bet jis vyks be Andriaus“, – sakė V.Matijošaitis.

„Kauno dienai“ A.Kupčiskas patvirtino, kad jau kalbėjo su Vyriausiąja rinkimų komisija ir trečiadienį atsisakys Kauno tarybos nario mandato, o Seime prisieks ir pradės dirbti kovo 10-tą dieną, kuomet prasidės Seimo pavasario sesija.

„Kauno diena“ primena, kad A.Kupčinskui vieta Seime atsilaisvino po to, kai savo nario mandato atsisakė TS-LKD narys Tadas Langaitis. Buvęs Kauno meras buvo pirmas po brūkšnio, todėl jam pasiūlytas Seimo nario postas.

Kauno miesto taryboje A.Kupčinską turėtų pakeisti Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos prezidentas, bendrovės „Kauno liftai“ vadovas Jonas Guzavičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

elonas

elonas portretas
Kaunas tvarkosi...kuo didziausios sekmes gerb.V.Matijosaiciui...

Tam(i), kur "Būtų įdomu sužinoti"

Tam(i), kur "Būtų įdomu sužinoti" portretas
už viską "sumokėjo" kupčinskėlis darydamas "gerus" darbus Kaunui ir žmonėms. Žmonės nebegali pakęst to infantilaus bedarbio, nuvariusio miestą į kalabriją. Taip, kad mokėt Matjošaičiui niekam nereikia, nespręsk pagal savo šaiką. Mieste norisi gyventi, o ne slėpt nuo giminių atvykusių į svečius.

kaunietis

kaunietis portretas
Siulau merui ji pavaisinti krabais su tridos priedais.Kupcinskas labai megsta krabus net nakti sapnuoja .
VISI KOMENTARAI 104

Galerijos

Daugiau straipsnių