Kulautuvoje – nauja žiedinė sankryža

  • Teksto dydis:

Vienoje intensyviausių Kulautuvos eismo vietų, kur susikerta Nemuno, V.Augustausko, Kranto ir Pamario gatvės, įrengta nauja žiedinė sankryža.

Augant vietos gyventojų ir lankytojų skaičiui Kulautuvoje, čia keletą metų iš eilės buvo susiduriama su pirmumo, matomumo ir automobilių greičio problemomis. Šią sankryžą kasdien kerta vietiniai gyventojai (gyvenantys Kranto gatvėje ir sodų bendrijoje "Kernavė", iš viso per 500 gyventojų) ir miestelio svečiai. Sankryža taip pat veda prie Kulautuvos karjero, kur 2018 m. pavasarį veiklą pradės vandenlenčių parkas, dėl to čia dar išaugs transporto priemonių srautas. Žiedinė sankryža įrengta atsižvelgiant į gyventojų pageidavimą ir konsultuojantis su eismo saugumo specialistais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Žiedas ten gerai, tik darant reiktų padaryti iki galo, negi sunku buvo tuo pačiu ir normaliai išlyginti ir naujai išasfaltuoti ir visą žiedo apvažiavimą. O dabar tiesiog eilinis pusiau padarytas darbas. Kaip ir dviračių takas neišasfaltuotas iki galo (o kiek gyrimosi apie jį) ir privažiavimas prie karjero nesutvarkytas.

Jūratė

Jūratė portretas
Problema tikrai buvo, ypač rytais, kai visi skuba ir dar nepabudę. Puikiai išspręsta. Poilsiautojams ar besigydantiems tai gal ir nebuvo svarbu, bet mums nuolat pravažiuojantiems šią vietą - labai.

dar vienas kulautuvietis

dar vienas kulautuvietis portretas
Ši sąnkryža buvo labai pavojinga, ne kartą buvo avarinių situacijų man pačiam. Nors kažkas padaryta dėl vietinių gyventojų saugumo. Džiugu, kad vietinė valdžia pamatė ir išsprendė problemą, kol neįvyko didesnė nelaimė.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių