Koks bus Kauno miesto ženklas ir šūkis?

Renkant Kauno miesto ženklą ir šūkį, savo nuomonę gali pareikšti ir patys kauniečiai.

Balsuoti už patinkantį ženklą ir šūkį galima iki šių metų lapkričio 14 dienos. Visuomenės nuomonė yra svarbi vertinimo komisijai, kuri, taip pat įvertinusi ekspertų vertinimus, priims galutinį sprendimą.

Siūlomi projektai paskelbti miesto savivaldybės interneto puslapyje. Kauno ženklas ir miestą reprezentuojantis šūkis bus renkami iš dešimties pasiūlymų.

Pirmos vietos laimėtojui ketinama skirti 5 tūkst. litų premiją. Antroje vietoje likęs autorius bus apdovanotas 3 tūkst. litų, o trečios vietos laimėtojui atiteks 2 tūkst. litų.

Tikimasi, kad Kaunas turės miesto ženklą ir šūkį iki šių metų pabaigos.

Konkurso tikslas buvo sukurti Kauno miesto prekės ženklą ir šūkį, kuris pateiktų patrauklaus miesto įvaizdį, padėtų skatinti turizmą bei didintų miesto konkurencingumą.

Ženklui ir šūkiui keliami vertinimo kriterijai – jie turi būti suprantami tarptautiniame kontekste, įsimintini, originalūs. Ne mažiau svarbu – atlikimo profesionalumas ir meniškumas.


Šiame straipsnyje: prekės ženklas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kreiva demokratijos grimasa

Kreiva demokratijos grimasa portretas
"Renkant Kauno miesto ženklą ir šūkį, savo nuomonę gali pareikšti ir patys kauniečiai."... Na ir kaip gi tie kauniečiai gali savo nuomonę pareikšti? Ir kam ji įdomi?... Ateini į savivaldybės puslapį, randi 10 (švelniai tariant) kreivų ženklų ir pasiūlymą išrinkti geriausią. Reik suprast - mažiausiai kreivą? O jei nepatinka nė vienas ir nori pasakyti kodėl nepatinka... Kokiu būdu tai galima padaryti?

BLIAMBA

BLIAMBA portretas
Jau ir Kauno ženklas violetinis...

tai

tai portretas
Kad nedidelis pasirinkimas
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių