Kokių permainų mieste tikisi kauniečiai?

Nauji Kongresų rūmai, Prisikėlimo bažnyčios prieigų tvarkymas, „Girstučio“ rekonstrukcijos projektas – tokie didžiausi miesto valdžios užmojai 2013-iesiems. Kokių permainų mieste tikisi kauniečiai?

Stasys Gustas

Neabejotinai pagrindinis dalykas, ko reikėtų miestui, – sutvarkyti Laisvės alėją. Kiek metų galima tempti? Pasižiūrėkite į Vilnių, koks nuostabus ir sutvarkytas jo centras. O pas mus? Pasižiūrėkite, va – dėdė Brežnevas statė tuos suoliukus, o jie dar tebestovi.

 

 

 

 

Romas Radzevičius

Keista, kad mieste – ne vien centrinėje pėsčiųjų gatvėje – yra tiek daug apleistų, lentomis užkaltų namų-vaiduoklių. Taip pat manau, kad miesto valdžia daro didžiulę klaidą apmokestindama automobilių stovėjimą miesto centre – dėl to susidaro daug nepatogumų.

 

 

 

 

 

 

Vytautas Kumpis 

Pats esu studentas – norėčiau, kad miesto valdžia didesnį dėmesį skirtų jaunimui, nevyriausybinėms organizacijoms. Žinau, kad kai kas iš miesto valdančiųjų bando tuo užsiimti. Iš miesto norėtųsi galbūt nebūtinai finansinės, tačiau moralinės paramos darant darbus, projektus, nes jos tikrai trūksta.

 

 

 

 

Vaida Urbaitytė

Manau, Kaune labiau reikia atsižvelgti į žmones, o ne statyti kokius nors namus ar rūmus. Pavyzdžiui, Liuksemburge studentams yra padarytos atskiros poilsio aikštelės su suoliukais centrinėje gatvėje, kur jie gali praleisti laiką tarp paskaitų – nereikia eiti į kavinę ir ten leisti pinigų.

 

 

 

 

 

Andrius Stankevičius 

Lietuva, Kaunas, turi olimpinę plaukimo čempionę, o „Girstutis“ vis dar neatidarytas – klausimas, ar nenuplauks europiniai pinigai. Be abejo, valdžia galėtų tikrai daugiau rūpintis ir Lietuvos zoologijos sodu.

 

 

 

 

 

Olga Lekavičienė

Kaune yra tikrai svarbesnių darbų nei Kongresų rūmų statyba – reikėtų sutvarkyti daugiabučių kiemus, tarp jų įrengti paprastas vaikų žaidimų aikšteles, nes dabar mažieji neturi kur žaisti.

 

 

 

 

 

 

Jurgis Žičkevičius

Daug ką reikia mieste sutvarkyti. Renovuoti blokinius namus bei sutvarkyti vieną kartą miestą darkančias amžinas statybas – tai svarbiausia. Kiek jau metų stovi viešbučiai Kauno centre? Penkiolika?



NAUJAUSI KOMENTARAI

vabalas

vabalas portretas
Tikiuosi,kad valdininkai uzsuks kada i Lampedziu misko parka,jei jis vis dar turi si statusa.O gal nebeturi? Uzsuks pasivaikscioti pesciuju takais ir pamatys savo akimis kaip jis virsta is nuosabaus pusyno i nepraeinamus kemsynus ir krumynus.Net nezinau kokios instancijos turetu stebeti tokius dalykus ir imtis prieziuros.gal tokiu budu duoti darbo tiems zmonems,kurie metu metais jo laukia darbo birzoje.Saugokim gamta.Ji musu turtas.Dabar itin populiaru dziaugtis dviraciu takais,bet takai juk ne miskas,tad neapleiskim jo,puoselekim ir priziurekim tie,kad uz tai atsakingi.

tads

tads portretas
tegul b* kelius sutvarko. o neimanoma vazinet ar vaiksciot

info Lietuvos žemė

info Lietuvos žemė      portretas
Visiems visiems visiems Vengrijos įstatymų leidėjai gruodžio 17 dieną didele persvara nubalsavo už konstitucijos pataisą, uždrausiančią užsieniečiams pirkti žemės ūkio sklypus. Išsaugokim protėvių palikimą Lietuvą savo vaikams. Burkimės ir organizuokim referendumą. Nes ... Lietuvos žemių išpardavinėjimas užsieniečiams yra sukčių sumanytas Lietuvos naikinimas. Registracija: tel. 8 698 02118 pranciskus.sliuzas@kaisiadorys.lt
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių