Kodėl atšauktas V. Romanovo namo aukcionas – paslaptis

  • Teksto dydis:

Atšauktas žlugusio Ūkio banko buvusio pagrindinio savininko Vladimiro Romanovo namo aukcionas. Namą parduodantis antstolis teigė negalintis komentuoti, kodėl jis buvo atšauktas.

„Negaliu teikti jokios informacijos“, - BNS sakė Raimundas Stanislauskas.

Elektroninių varžytynių portale nurodoma, kad varžytynės atšauktos gruodžio 12 dieną.

Prestižinėje Kauno Vaižganto gatvėje esančio 315 kv. metrų ploto namo pradinė pardavimo kaina buvo 840 tūkst. eurų. 2013 metų vasarį, praėjus kelioms dienoms po Ūkio banko veiklos sustabdymo, V.Romanovas namą pardavė sutuoktiniams Vitalijui Goriunovui ir Olgai Lipovskajai. Tačiau tų pačių metų rugpjūtį prokurorai nusprendė namą areštuoti.

2013 metų balandį Kauno apygardos teismas areštavo V.Romanovui ir jo seseriai, dabar bankrutavusios Ūkio banko investicinės grupės (ŪBIG) akcininkei Olgai Gončiaruk priklausantį 16 mln. eurų vertės turtą.

V.Romanovas 2013 metų gegužę išvyko į Rusiją, buvo paskelbta jo tarptautinė paieška. Pernai balandį jis buvo sulaikytas Maskvoje, bet netrukus paleistas į laisvę, o pernai rugpjūtį Rusija informavo, kad V.Romanovui suteiktas prieglobstis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zose

zose portretas
tikrai ne sesers

Viskas gerai

Viskas gerai portretas
garsiai kauno advokatei nera nieko neimanomo !!!!

ko

ko portretas
gero dar tikisi sugrizti juk valdzia keiciasi tai ir kaltinimus gal atmes juk gyvename /stebuklu/ saly ir kaledos netoli....
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių