Kelios žaidimų aikštelės prikeltos antram gyvenimui

 Tarptautinė nepolitinė jaunimo organizacija Kaunas „Rotaract“ ėmėsi iniciatyvos tvarkant daugiabučių namų aplinką ir vaikų žaidimų aikšteles.

Neseniai Kaune buvo atnaujintos keturios vaikų žaidimų aikštelės. Sūpuoklių įrengimo darbuose dalyvavo daugiau nei 30 Kauno „Rotaract“ ir „Interact“ klubų narių. Prie darbų prisidėjo ir vietos gyventojai.

„Žmonės maloniai nustebo, jog kažkas be atlygio padeda kitiems. Kai žmogus pats prisideda, tvarko savo aplinką, labiau vertina įdėtą darbą, saugo“, - svarstė projekto „Sūpuoklės“ vadovas Justinas Bielskis.

Anot J.Bielskio, apie projekto įgyvendinimą aplinkinių namų žmonės buvo informuoti iš anksto, todėl norintieji turėjo puikią galimybę prisidėti prie savo aplinkos gražinimo.

„Visi kuo nors padėjo. Smagiausia yra tai, kad ir patys vaikai neliko abejingi.  Jie aktyviai prisidėjo dažant sūpuokles bei suoliukus, lyginant smėlį smėlio dėžėse“, - džiaugėsi vyriškis.

Žaidimų aikštelės atnaujintos Aleksote (Antanavos g. 2), Eiguliuose (P. Lukšio g. 2), Girstutyje (Kovo 11 g. 38) ir Dainavoje (Partizanų g. 208) .



NAUJAUSI KOMENTARAI

petras

petras portretas
Pries rinkiminis triukas.Arba ziurekite kad po tokios geradariskos veiklos ,galite netekti kiemo .Uz aciu niekas nieko nedalina,nepamirskite, kad ne Tarybiniai laikai dabar ,reikia uz viska moketi.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Tai yra nepolitinė organizacija. Kas netiki pasižiūrėkite jų puslapyje kokius gerus darbus jie daro. O už ačiū tai tikrai negausi medžiagų, todėl ir kaba mūsų kieme lentelė kurioje parašyta kokie rėmėjai prisidėjo. Ačiū Rotaract ir rėmėjams už tai kad kieme turime supynęs smėlio dėžę ir suoliukus. AČIŪ !!!!!

Žinoklis

Žinoklis portretas
Rotaract yra žydomasoniškojo jaunimo organizacijos Kauno filialas, o ponaitis J. Bielskis yra ju ruporas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių