Kelionė iš Kauno į Birštoną per Prienus reikalauja geležinės kantrybės

  • Teksto dydis:

Kauniečiai, susiruošę keliauti į Birštoną per Prienus, turėtų apsiginkluoti geležine kantrybe.

"Nevažiuokite į Birštoną per Prienus. Mieste tvarkomas kelias, todėl važiuoti teks ilgai ir kantriai. Laukia tikras nervų išbandymas. Geriau rinkitės kitą maršrutą", - feisbuko paskyroje "Kur stovi policija Kaune" rašo kaunietė.

Jai pritaria ir kita moteris, iš Kauno į Birštoną važiavusi darbo reikalais. "Kelionėje pirmyn ir atgal kamštyje prastovėjau daugiau nei valandą. Žmogus iš Vilniaus į Birštoną atvažiavo greičiau nei aš iš Kauno", - feisbuke savo patirtimi pasidalijo vairuotoja.

Vienas internautas į Birštoną pataria geriau važiuoti per Kruonį.

Prienuose vis dar vyksta magistralinės miesto gatvės remontas, todėl link Alytaus ar Vilniaus važiuojantys sunkvežimiai buvo nukreipti per miestą. Dėl to nuolat susidaro milžiniškos automobilių spūstys.

Kelio remontą numatyta baigti tik kitų metų balandžio mėnesį.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas portretas
Via baltica autostrada nuo kauno iki marijampoles jau baigia irengti(per kelis menesius) o cia 100 m atkarpa tiesia metus laiko.Kazkaip Prienams nepasiseke su kelininkais.

Irena

Irena portretas
Koks KIRVIO KOTAS, toks ir komentaras. Koks bebūtų meras, kai vykdomi gatvės rekonstrukcijos darbai problemų atsiranda. Tvarkyti gatves Prienuose tikrai reikėjo, nes Vytauto gatvėje prie Autobusų stoties ir tilto buvo vien duobės. Man kiekvieną savaitgalį tenka važiuoti iš Kauno į Birštoną ir grįžti, nematau tokių baisių problemų, kaip bandoma pavaizduoti. Žinoma, kai nuo tilto iki buvusio šviesoforo už autobusų stoties Vytauto gatvėje liko viena juosta, eismas reguliuojamas šviesoforu, susidaro eilė, bet laukti valandos manau nereikia, Ką darysi "Prienai atsinaujina" tokia Prienų savivaldybės reklama, tik manau per lėtai vykdomi darbai ir Vytauto gatvėje link tilto ir gatvėje (pavadinimo nežinau} einančioje pro Policijos komisariatą.

Kirvio kotas

Kirvio kotas portretas
Slunkiai valdo - niekaip kitaip negaliu įvertinti socdeminės tvarkos, kurią Prienuose įvedė meras Vaicekauskas. Ne gyventojų patogumui, o projektiniam valdiškų lėšų pasižėrimui po savo skvernais valdžia tarnauja. Gėda. Nesusipratimas, kai visą žiemą rypauta apie rajono patrauklumo didinimą ir turistų trauką, o gavosi nesibaigiančios grūsčių trombos apipus tilto. Ablavukai valdo, ne profesionalai. Ministre Masiuli, atsistatydink.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių