Kelio ženklas žymi neegzistuojančią kliūtį

Tarp Aleksandro Puškino gimnazijos ir mečetės, Totorių g. 5, buvusio vaiduoklio vietoje, iškilo naujas pastatas.

Pasak skaitytojo Sauliaus, prie naujo pastato yra nelegaliai pastatytas ženklas "Kliūties apvažiavimas" kuris nėra savivaldybės nuosavybė ir pats neatitinka reikalavimų.

"Jokios kliūties ten nėra, ant šaligatvio stovi namas, už paties pastato užkliūti niekas negali – norint užkabinti namą reikėtų pačiam važiuoti ant šaligatvio, o taip niekas nedaro", – stebėjosi pašnekovas.

Pastato statytojai per metrą nuo namo pasistatė kelio ženklą. Pats ženklas, pasak skaitytojo, jau stovi dvi tris dienas. Kadangi toje gatvėje yra dvipusis eismas, prasilenkti toje vietoje automobiliams neįmanoma. Tai sukelia nepatogumų.

Dažniausiai laikini kelio ženklai turėtų būti statomi ant šaligatvio, kad netrukdytų eismui.

Savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras patikino, kad Kauno savivaldybė apie pastatytą ženklą neinformuota. Jis žadėjo, kad specialistai apsilankys vietoje.

"Dažniausiai laikini kelio ženklai turėtų būti statomi ant šaligatvio, kad netrukdytų eismui. Jei nutinka kokia nors avarinė situacija, to, žinoma, gali nepaisyti ir su savivaldybė nereikia derinti. Jei yra iš anksto žinomi remonto darbai, tuomet reikia kreiptis į mus", – sakė P.Keras.

Jei pamato ženklą, kuris yra nugriuvęs ar nulūžęs, kauniečiai turėtų kreiptis į "Kauno švaros" dispečerinę (nemokamu tel. 8 800 00 111 arba e.paštu miesto.dispecerine@svara.lt) – informuoti apie įvykį.


Ir jūs galite mums parašyti. Laukiame jūsų laiškų adresu portalas@kaunodiena.lt.


Šiame straipsnyje: kelio ženklasTotorių gatvėskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

DG

DG portretas
Neturi šitas "apkaltininkas" ką veikt, ar ką? Visur pilna jo "APKALTAI" . O jeigu jau būt marionete, tai tik Amerikos, nes tie kiti, kurie čia taip veržiasi mumis manipuliuot, visus mus basus, plikus paliks.

...

... portretas
Negalima taip namų statyt; ne dvaras tai, galima ir nugriaut.

kodel

kodel portretas
kazkaip labai i gatve islindo tas pastatas, aisku jis ir buvo prie pat gatves. nunes sunkvezimiai su veidrodeliais tuos lietvamzdzius tai tikrai, gal ir duju vamzdi
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių