Kelininkų sulaukė ir Partizanų gatvė: pradėti remonto darbai

Džiugi žinia kauniečiams – pagaliau prasidėjo Partizanų gatvės remontas.

„Negalėjau patikėti savo akimis, kai pirmadienį važiuodama į darbą Partizanų gatvėje pamačiau kelininkus. Ši gatvė atrodo kaip po bombardavimo – duobė ant duobės“, – portalui kaunodiena.lt sakė kaunietė Vilma.

Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis patvirtino, kad Partizanų gatvės atkarpoje nuo prekybos centro „Savas“ iki J. Urbšio katalikiškos vidurinės mokyklos bus paklota nauja asfalto danga.

„Pėstiesiems bus įrengtas normalus šaligatvis. Kur reikės, kelininkai sustatys gatvės bortelius. Taip pat prie sankryžos žadama įrengti automobilių statymo vietas, nes šiuo metu jie statomi ant vejos. Žinoma, keičiant dangą, bus atnaujinti nuotekų tinklai“, – darbus vardijo A. Pakalniškis.

Iš pagrindų bus sutvarkyta apie pusės kilometro ilgio gatvės atkarpa.

Vedėjas įtikinėjo, kad artėjančios pirmosios šalnos ir prognozuojamas sniegas neturėtų kliudyti darbams.

„Mes tik praeitą savaitę gavome patvirtinimą iš Susisiekimo ministerijos, kad gausime papildomai lėšų gatvių remontui. Orai dar yra tinkami, dienos metu temperatūra pliusinė, todėl galėsime asfaltuoti gatvę“, – teigė A. Pakalniškis.

Partizanų gatvės atkarpos asfaltavimas kainuos 825 tūkst. litų.

„Visus remonto darbus tikimės baigti iki lapkričio mėnesio“, – sakė vedėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
geriau taisykit Savanoriu pr, o ne partizanke...

simas

simas portretas
kazin kada bus remontuojamas Marijampoles plentas jus raset kad Spalio pradzioj,bet rezultato nesimato.matyt laukia nelaimes kelias ten tragiskas ypac tamsiu metu

rimas

rimas portretas
Sveiki! kie zinau tai visas Kaunas musio laukas tai kur ka be darytu bus gerai tik ar nesigaus kol baigs vienoje vietoje kitoje jau griuti prades
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių