Kelininkai pradėjo darbus Panerių gatvėje

Praėjusią savaitę atnaujinus automobilių eismą J.Basanavičiaus alėjoje, kur atkarpoje tarp Radvilėnų pl. ir Taikos pr. buvo paklota nauja ištisinė asfalto danga ir pakeisti gatvės bortai, kelininkai ėmėsi Radvilėnų plento remonto. Nuo šios savaitės pradžios Radvilėnų pl. atkarpoje tarp K.Petrausko g. ir J.Basanavičiaus g. pradėtas ištisinis kelio dangos remontas, pranešė savivaldybė. Dėl šių darbų šioje gatvės vietoje buvo uždarytas automobilių eismas.

Prieš tai šioje Radvilėnų pl. atkarpoje seni šaligatvių bortai buvo pakeisti naujais. Rangovai čia dar asfaltuos įvažas į kiemus, dešinėje gatvės pusėje, važiuojant J. Basanavičiaus g. kryptimi, atliks šaligatvio tvarkymo darbus.

Pasirengiamieji darbai jau pradėti ir Radvilėnų pl. atkarpoje tarp J.Basanavičiaus ir A.Baranausko g. Šiuo metu bendrovė „Kauno vandenys" atlieka įvadų perklojimo darbus. Ištisinės asfalto dangos tiesimo darbai šioje gatvėje bus pradėti liepos 16 d. Kelininkai paklos naują asfaltbetonio dangą, prie bažnyčios ir mokyklos sustiprins gatvės pagrindą ir įrengs vietas automobiliams sustoti.

Anot savivaldybės, šiuo metu paruošiamieji darbai pradėti Panerių gatvės atkarpoje tarp Demokratų g. ir Aukuro g. Čia bendrovės „Kauno tiltai" darbininkai tvarko šaligatvius, keičia bortus. Pėsčiųjų patogumui kelininkai perėjoje įrengs pažemintus šaligatvio bortus. Vėliau, uždarius eismą, bus klojama ištisinė gatvės danga, iš pagrindų tvarkoma Panerių g. ir Demokratų g. sankryžos danga, išasfaltuotos įvažos į kiemus.

Šiais metais planuojama baigti ir Jurbarko g. remonto darbus. Pirmieji čia darbus pradės bendrovės „Kauno vandenys" darbininkai. Pakeitus vamzdynus, kelininkai gatvėje paklos ištisinę asfalto ir šaligatvių dangą.


Šiame straipsnyje: Kauno gatvėsgatvių remontas

NAUJAUSI KOMENTARAI

morka

morka portretas
ponas mere tvarkykit gatves,bet neardykit geru.sekmes jums,.//../

PR

PR portretas
bortai, istisinis asfaltas ir pan. O aplinka sutvarkysit: zeme islyginsit, zole pasesit, medzius pasodinsit ar bus taip kaip visada?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių