Kelininkai Kauno centre sukėlė spūstį

„17 valandą, kai Kaune didžiausios spūstys, jie sugalvojo ženklinti K. Donelaičio gatvę. Spūstis nusitiesė per visą gatvę“, – pyko portalo kaunodiena.lt skaitytojas Ramūnas.

„17 valandą, kai Kaune didžiausios spūstys, jie sugalvojo ženklinti K. Donelaičio gatvę. Spūstis nusitiesė per visą gatvę“, – pyko portalo kaunodiena.lt skaitytojas Ramūnas.

Neeilinės spūstys susidarė, nes kelininkai sugalvojo piko metu imtis ženklinimo darbų ties K. Donelaičio ir A. Mickevičiaus g. sankirta. Čia oranžinėmis liemenėmis pasipuošę darbininkai užtvėrė vieną eismo juostą iš trijų.

„Ar jums galvoje negerai?“, – pro automobilio langą kelininkų klausė K. Donelaičio g. link Vytauto pr. irtis bandęs vairuotojas.       

Kelio dangos ženklinimo darbus atlieka bendrovė „Biseris“. Jos veiklą prižiūrėti turinčio Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras teigė, kad iš portalo žurnalistų išgirsta žinia apie darbininkų sukeltą spūstį jį nustebino.

„Didžioji dalis darbų vykdoma tamsiu paros metu, o per piką niekada nedirbdavo. Matyt, skuba pasinaudoti geru oru. Pasiaiškinsim, pasikalbėsim, kad daugiau taip nedarytų“, – žadėjo P.Keras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

RE:7777777

RE:7777777 portretas
Tada bus dviračių kamštis :P

7777777

7777777 portretas
vazinekit dviraciais maziau kamsciu

Ir dar... SVARBU

Ir dar... SVARBU portretas
Mačiau ir aš šiuos ženklintojus. Ėjau pėsčias, tai piką neatkreipiau dėmesio, bet... mane nustebino, kad jie žemių krūvas ir asfalto trupinius "tvarkingai" sušluoja į lietaus kanalizacijos šulinius. Net neišprususiam žmogui aišku, kad netrukus dėl to užsikimš šuliniai ir tada REIKĖS IŠKASINĖTI VAMZDYNUS ir juos keisti arba valyti. O tai bus labai nepigu. Tokių darbų vykdytojus aš iš darbo atleisčiau tą pačią dieną!!!
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių