Keičiantiesiems asbestinius stogus – parama

  • Teksto dydis:

Žemės ūkio ministerija, įgyvendindama Kaimo plėtros programos priemonės "Pagrindinės paslaugos ir kaimų atnaujinimas kaimo vietovėse" veiklą "Asbestinių stogų dangos keitimas" nuo vasario 1 d. iki 28 d. rinks paraiškas iš gyventojų, norinčių gauti paramą savo namų stogams atnaujinti.

Paraišką galės teikti tik kaime savo gyvenamąją vietą deklaravę gyventojai ir tik dėl gyvenamojo namo, kuriame deklaruota jų gyvenamoji vieta. Sodo bendrijoje esančio namo stogo dangos keitimui parama nebus teikiama. Kaimo gyventojai, gyvenantys dvibutyje ar daugiabutyje name, norintys turėti naują stogo dangą, gaus paramą tik tada, jei yra numatę keisti visą namo stogą.

Be kitų Nacionalinės mokėjimo agentūros prie Žemės ūkio ministerijos reikalaujamų dokumentų (https://www.nma.lt/index.php/parama/12) pateikimo, gyventojai turi kreiptis į Kauno rajono savivaldybės Aplinkos skyriaus 413 kab. (tel. (8 37) 305 566) ir gauti savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymu patvirtintą Asbesto turinčių gaminių (asbestinio šiferio) kiekio apskaičiavimo pažymą, kurią turės pateikti Nacionalinės mokėjimo agentūros Kauno teritoriniam skyriui (K.Donelaičio g. 33, Kaunas LT-44240, tel. (8 37) 308 569).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zigmas

Zigmas portretas
Ir vėl diskriminacija.Kaimui pagalba o mieste ką,šiferis ekologiškas.O kiek namų dengti šiferio.Mieste namas prie namo,gyventojų tankumas didelis reiškia ir žala sveikatai didesne

Anonimas

Anonimas portretas
Tikrai,o miesto gyventojai kitokie? Tie ,kurie pasistatė pardavę butus už savo pinigėlius, nemelį ir dabar šildosi malkomis negauna jokios kompensacijos o gyvenantys daugiabučiuose,gauna.Tai kur teisybė? Kažkaip pas mus vis dar priešinami žmonės.

Šiaip

Šiaip portretas
O miesto gyventojai tegul toliau miesto orą nuodija su asbestine danga?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių