Kaunui – dar vienas tarptautinis pripažinimas

  • Teksto dydis:

Varšuvoje (Lenkija) vykusiuose Vidurio ir Rytų Europos paslaugų centrų apdovanojimuose Kauno vardas skambėjo garsiai. Kaunas gavo apdovanojimą kaip labiausiai augantis paslaugų centrų miestas. Apdovanojimams taip pat buvo nominuotos Kaune veikiančios kompanijos „Intermedix" ir NFQ.

„Nors Kaunas pripažintas šioje srityje labiausiai augančiu miestu, visi suprantame, kad paslaugų centrų sektoriaus plėtrą mūsų mieste iki šiol slopina šiuolaikiškų biurų pastatų trūkumas. Kasdien gauname vis daugiau gerų signalų, kad šioje srityje netrukus situacija kardinaliai pasikeis. Kaunas gali tapti paslaugų centrų lyderiu ne tik Lietuvoje, bet ir visame regione", - teigė Kauno mero pavaduotojas Povilas Mačiulis.

Lenkijos verslo informacijos portalo „Biznes Polska" organizuojamuose apdovanojimuose Lietuva buvo nominuota 15 kategorijų. Įvairiose kategorijose buvo nominuoti Vilnius ir Kaunas bei 8 Lietuvoje veikiantys paslaugų centrai: „Barclays", „Danske Bank", „CSC Baltic", „Nasdaq", „Western Union", „AIG Europe" bei „Intermedix" ir NFQ, įsikūrę Kaune.

Apdovanojimuose Vilnius buvo pripažintas dinamiškiausiai besivystančiu paslaugų centrų miestu regione, „Danske Group IT Lietuva" atiteko geriausio darbdavio prizas, o „Nasdaq Vilnius Services" apdovanotas kaip unikaliausių paslaugų teikėjas ir geriausias naujas paslaugų centras regione.

Iš Kaune veikiančių paslaugų centrų sparčiausiai auga JAV sveikatos apsaugos technologijų ir paslaugų kompanijos „INtermedix Corporation" padalinys, kuriame šiuo metu dirba daugiau nei 600 žmonių. Daugelis jų - Kaune veikiančias aukštąsias mokyklas baigę jaunuoliai.


Šiame straipsnyje: kaunasEuropaplėtraekonomika

NAUJAUSI KOMENTARAI

taip

taip portretas
Kadangi premjero ir Druskiniku mero reitingai priejo liepto gala,tai dabar kaip muilo burbulai puciami draugo Matijocaicio isivaizduojami darbai ir reitingai Kaip atskirti komunistus, jie turi viena bendra bruoza ypac girti savo klano atstovus ir visose kalbose del visko kaltinti konservatorius.

liūdna

liūdna portretas
Ar ir čia Matijošaičio nuopelnas. Niekur nei skaityti nei matyti neteko, kad nors kada užsimintų ponas, kad darbai buvo atlikti ano mero, Pagyros sau, dar nesamų darbų viešinimas ir gyrimasis. Kaune opozicijai vietos neliko nei "Kauno dienoje" nei radijo, nei TV. O anksčiau šis laikraštis diena iš dienos pylė Matijošaičio kaltinimus buvusiems. Kaunas tampa malinauskininkais.

Daugiau dziaugsmo mielieji

Daugiau dziaugsmo mielieji portretas
Is kur tiek pagiezos? Reikia didziuotis miesto pasiekimas. Ir nesvarbu kiek prie jo prisidejo meras. Kalba cia eina apie imones. Jeigu turi kuo didziuotis tegul! Kiekvienas mes norime buti ivertinti uz savo darbus. O matijosaitis sukrutino N metu susistovejusi klana. Del to dabar yra dauzomas botagais. Daugiau dziaugsmo ir pasididziavimo savo salim! Savo miestu! Kartu
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių