Kauno vicemeras S. Kairys – ligoninėje

  • Teksto dydis:

Antradienį Kauno vicemeras Simonas Kairys pasidalijo žinia, kad kelioms savaitėms iškrenta iš rikiuotės – jas teks praleisti ligoninėje.

„Planuota, reikalinga pauzė. Atsiprašau, jog ne visiems spėjau atsakyti, kad negalėsiu dalyvauti renginiuose, susitikimuose ar kitur“, – prie įkeltos nuotraukos iš Kauno klinikų palatos rašė Simonas.

Vyras neslepia ir priežasties: „Reikėjo patvarkyti kelio sąnarį, kad galėčiau grįžti į aktyvų laisvalaikį, į aktyvią veiklą. Tai jau trečia operacija dėl/nuo krepšinio. Bet tai nieko nereiškia!!!“.

Neilgai trukus Kauno vicemeras sulaukė daugybės palaikymo žodžių ir raginimų kuo greičiau pasveikti. Optimizmo nestokojantis ligonis, nuotraukoje pozuojantis su braške rankoje, žada neužilgo vėl grįžti į krepšinio aikštelę.

„Kojos – geras daiktas. Tik sulaukus 30 metų reikia pasirodyt specialistams, kad išvengtum daugybės dalykų ateityje“, – kolegoms, draugams ir artimiesiems rašė S. Kairys.

Portalas primena, kad balandžio 18 d. vicemero mylimoji Deimantė pagimdė naujagimį. 

„Amelija išvydo mus 12.48 val. Jos svoris – 3,689 kg, ūgis – 52 cm.“, – tuomet džiaugsmo neslėpė laimingas tėvelis. 

Savaitę anksčiau, balandžio 12 dieną, pora Kauno Rotušės aikštėje sumainė aukso žiedus. Į santuokos įteisinimo ceremoniją atvyko tik liudininkai: Domas Sirgedas ir Edita Drazdauskienė. Nuotaka pasirinko vyro pavardę ir tapo Kairiene.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
Vaikas turi uogą ir džiaugiasi.

Antanina M.

Antanina M. portretas
Linkiu greičiau pasveikti

v

v portretas
o kam cia tai rupi tas diedas? o kai kokia bobute nueis pas seimos gydytoja irgi straipsni parasysit?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių