Kauno valdžia ruošiasi pradėti Panemunės paplūdimio įrengimo darbus

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybė ruošiasi paplūdimio ir poilsiavietės Panemunėje įrengimui - paskelbtas viešasis konkursas šiems darbams atlikti.

Techniniame projekte nurodoma, kad pirmiausia bus tvarkoma paplūdimio teritorija: įvedami nuotėkų, vandentiekio ir elektros tinklai, apšvietimas. Taip pat bus įrengiama sporto aikštelė ir sutvarkomos esamos, paplūdimyje atsiras dvi persirengimo kabinos ir keturios pavėsinės, taip pat - lauko dušas.

Įrengus visą paplūdimiui būtiną infrastruktūrą, bus imamasi tvarkyti prekybos paviljoną. Planuojama, kad jame vyks prekyba paplūdimiui skirtoms prekėms. Maitinimo paslaugos nenumatomos, o maistu bus prekiaujama minimaliai.

Projektą planuojama įgyvendinti per 2013-2014 metus. Jo vertė, savivaldybės duomenimis, siekia 1,52 mln. litų, 161,5 tūkst. iš jų - Europos Sąjungos parama. Tai bus ketvirtasis oficialus paplūdimys Kaune: šiuo metu du paplūdimiai veikia šalia Kauno marių, dar vienas - prie Lampėdžio ežero.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ingute

Ingute portretas
Labai gerai turėsim savo paplūdimį, VI forte nekilnojamas turtas brangs!

HA

HA portretas
Taip, žinom, kad Kauno valdžia ruošiasi statyti Panemunės tiltą. Beje, šis tiltas be krikštatėvio, gal tai bus Kupčinsko vardo tiltas.

Pinokis

Pinokis portretas
Reikia daryti, o ne galvoti.Dabar tokių galvojančių projektų aibė, bet jie nejuda. Labanauskas jau svajojo grūdus iš Prienų į Klaipėdą plukdyti baržomis.Matyt smegenėlės Afganistane praskydusios.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių