Kauno turguje – neįtikėtinai pigios braškės

Lietuviškų braškių sulauksime dar negreitai, o štai graikiškų Kauno turguose jau galima įsigyti.  Sartų gatvėje esančioje „Dainavos“ turgavietėje, kurioje prekiaujama vaisiais, uogomis ir daržovėmis,  jos kainuoja labai pigiai.

„Šiandien apsilankęs „Dainavos“ turgavietėje likau nustebęs. Joje buvo galima nusipirkti braškių, kurių kilogramas kainuoja tik 1,70 euro. Tokiu metų laiku tai neįtikėtina kaina“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo Kovo 11-osios gatvės gyventojas.

Užsukau į šią turgavietę. Braškės tikrai kainuoja 1,70 euro. Jas pardavinėjusios moters paklausiau, kodėl tokia maža jų kaina.

„Tai graikiškos braškės. Jų pavyko įsigyti už gerą kainą, todėl ir pardavinėjame pigiai. Jos gražios, neapipuvę“, – sakė uogas pardavinėjusi moteris.

Braškių pavyko įsigyti už gerą kainą, todėl ir pardavinėjame pigiai.

Iš smalsumo nusipirkau graikiškų braškių. Koks jų skonis? Toli gražu ne toks, koks būna vasarą lietuviškų uogų. Braškės gražios, tačiau skonio norėtųsi  šiek tiek kitokio. Sakykime taip: jis atitinka kainą. Stebuklų nebūna    negali taip pigiai kainuojančios uogos gardžiai kvepėti ir būti saldžios.

Prieš savaitę šios braškės buvo pardavinėjamos beveik euru brangiau – kilogramas kainavo 2,60 euro.

Pernai pavasarį graikiškos braškės buvo gerokai brangesnės.


Šiame straipsnyje: braškėsgraikiškos braškėsDainavos turgavietėSartų gatvėskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Info

Info portretas
Vaisiai,uogos ,pomodorai,braskes ir kita Ispanijoje,Graikijoje auga laukuose nes ten silta ir be jokiu pesticidu,chemikalu nes jiems neapsimoka pirkti trasu .Tikrai ekologiskos prekes-galit istirti.O pas mus siltnamiuose ,laukuose be trasu arba chemikalu niekas neauga.Kaimieciai braskes tresia net savo tualetais.Arba karviu,sunu ismatom.Pirkite tik Europietiskus produktus-patikrintus laboratorijose.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Pirkau, patiko.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Puiku, visai skanios tos graikiskos braskes ir pakankamai pigios
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių