„Kauno švarai“ – 8 mln. eurų „Danske Bank“ paskola

  • Teksto dydis:

„Danske Bank“ suteikė 8 mln. eurų paskolą bendrovei „Kauno švara“. Gautas lėšas Kauno miesto aplinkos apsaugos politiką atliekų tvarkymo srityje vykdanti kompanija investuos į veiklos efektyvumo didinimą – tobulins atliekų surinkimo bei antrinių žaliavų surinkimo ir rūšiavimo infrastruktūrą.

„Vienas pagrindinių veiklos plėtros tikslų – investuoti į aplinkos priežiūros technologinius sprendimus. Netinkamas atliekų rūšiavimas apsunkina tolimesnį jų paruošimo perdirbti procesą. Planuojame dar šiais metais pagerinti konteinerių ženklinimo sistemą ir visus juos pažymėti mikroschemomis, tokiu būdu bus galima operatyviau reguliuoti logistiką ir generuoti ataskaitas. Darbų efektyvumas taip pat leidžia geriau subalansuoti mokesčius už komunalines paslaugas“, – sako bendrovės „Kauno švara“ generalinis direktorius Dalius Tumynas.

Visoje Lietuvoje kasmet susidaro apie 1 mln. tonų komunalinių atliekų. Galima palyginti: didžiuosiuose miestuose vienam gyventojui per metus tenka apie 300 kg, mažesniuose miestuose – apie 220 kg, kaimo vietovėse – apie 70 kg.

Vis dėlto, pasak D. Tumyno, „Kauno švaros“ veikla apima ne tik atliekų tvarkymą, antrinių žaliavų surinkimą ir rūšiavimą, pavojingų atliekų surinkimą ir saugojimą, bet ir teritorijų (tarp jų – gatvių ir parkų) remonto, valymo ir priežiūros darbus.

„Visos mūsų vykdomos veiklos tiesiogiai susijusios su miesto įvaizdžio formavimu. Ne tik tvarkome atliekas, surenkame ir rūšiuojame antrines žaliavas, bet ir prižiūrime miesto gatves – asfaltuojame ir ženkliname kelius, tvarkome automobilių stovėjimo aikšteles – bei rūpinamės viešosiomis erdvėmis. Siekiame kurti švaresnę ir saugesnę aplinką ne tik miesto gyventojams, bet ir svečiams. Įmonės tikslas – kokybiškas ir efektyvus paslaugų teikimas“, – dėsto D. Tumynas.

„Danske Bank“ Kauno verslo centro vadovo Alfonso Gicevičiaus teigimu, kiekvienai bendrovei ypač svarbu nuolat plėsti ir efektyvinti savo veiklą: „Suteikdami finansavimą didelę patirtį aplinkosaugos gerinimo srityje turinčiai bendrovei, tikime, kad taip padėsime jai toliau sėkmingai gerinti teikiamų paslaugų kokybę. Taip Kaunas taps dar patrauklesnis ir gyventojams, ir svečiams, o tai neabejotinai prisidės prie geresnių miesto ekonominių rezultatų.“

Per metus iš Kauno vien tik bendrovės „Kauno švara“ transportu išvežama apie 130 tūkst. tonų komunalinių bei gamybinių atliekų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

BURIANOVA LUCIE

BURIANOVA LUCIE portretas
Nebankovní půjčka do 24 hodin. Potřebujete financování pro váš domov, pro vaše podnikání, pro nákup auta, nákup motorky, pro zahájení vlastního podnikání, pro vaše osobní potřeby nepochybujte. Nabízím osobní půjčky od 30 000 Kč do 50 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 2%. Je jedno jak moc. V žádosti o půjčku uveďte přesnou částku, kterou chcete splatit, a datum splátky. kontaktovat e-mailem: Burianovalucie23@seznam.cz whatsapp... +420 607 506 943

BURIANOVA LUCIE

BURIANOVA LUCIE portretas
Nabídka zajištěného úvěru CR Pokud potřebujete podnikatelský úvěr, nákup auta, nemovitosti, splacení dluhu, Naše půjčky jsou jednoduché a rychlé. Výše měsíční splátky a pevná úroková sazba silně závisí na povaze, výši a délce trvání úvěru. Doba splácení od 1rok do 50 rok a více. Dostupnost výše úvěru do 1 dnů Zajištění důvěrnosti je jednoduché, rychlé a 100% zaručené. a náš formulář žádosti je velmi snadné vyplnit. V případě zájmu zašlete e - mail a vyžádejte si přihlášku.Burianovalucie23@seznam.cz Whatsapp: +420607795477

Anonimas

Anonimas portretas
Naléhavá nabídka půjčky do 24 hodin. Potřebujete-li k založení firmy obchodní úvěr na komerční investování, jste na správném místě. - Platný roční úrok: 3%. - výše čisté půjčky: 50 000 až 20 000 000 Kč. - Trvání: 1 až 360 měsíců. Kontaktujte e-mail: Burianovalucie23@seznam.cz
VISI KOMENTARAI 54

Galerijos

Daugiau straipsnių