Kauno sporto halėje – mažųjų krepšininkų šventė

Jauniausi Nacionalinės krepšinio akademijos (NKA) auklėtiniai gelbėjo Šv. Kalėdas.

Šeštadienio popietę Kauno sporto halė skambėjo ne nuo aistringų sirgalių šūksnių. Palikę kamuolius ir sportinę aprangą namuose, čia šėlo NKA darželinukai ir pirmokėliai su namiškiais.

„Smagu matyti tiek susirinkusiųjų. Su artėjančiomis šventėmis jus visus“, – sausakimšą salę pasveikinęs NKA direktorius Audronis Jančiauskas, vietą užleido persirengėlei pandai. Linksmuolė akimirksniu nuo kėdžių pakėlė vaikus ir išrikiavo juos bendrai mankštai.

„Dabar sutikime ypatingą svečią“, – kone 1 tūkst. šventės dalyvių intrigavo vakaro vedėjas. Jam nebaigus pristatymo kalbos, prieš akis išdygo pats Žalgirinis, mažuosius krepšininkus vėl pakėlęs iš savo vietų. 

Dar kelios akimirkos ir Kauno sporto halė virto moksline laboratorija. Stebint vaikams auksarankis meistras Zigmas joje kūrė kalėdinę laiko mašiną, kurią vėliau nugvelbė ilgapirščiai. Kartu su stebuklinga priemone šie pavogė ir Šv. Kalėdas. Ypatinga gelbėjimo operacija patikėta vaikams – krepšinio varžybose įveikę priešininkus, jie sugrąžino Šv. Kalėdas, o už tai buvo apdovanoti gausiomis dovanomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių