Kauno senamiestis nusidažė rožine spalva

Trečia kartą rengiamas paramos bėgimas „Pink run su BENU“ vėl nudažė ne tik bėgimo dalyvius, bet ir Kauną rožine spalva.

Dvejose distancijose – 5 km ir 10 km – susirungė profesionalūs bėgikai ir bėgimo entuziastai. Tiesa, jie bėgo ne tik dėl savo rezultato ir laimėjimo, o dėl paramos krūties vėžiu sergančioms moterims.

Paramos bėgimo metu surinkti apie 3000 eurų skirti šią ligą įveikusių moterų reabilitacijai.

5 km bėgime nepavejamas buvo Remigijus Kančys. Jo laikas – 15:06,3.

Įdomiausia, kad rezultatą, vos ne minute geresnį nei jo persekiotojo, profesionalas pasiekė pasipuošęs rožiniais marškiniais ir kostiuminėmis kelnėmis.

„Aš ėjau į vestuves, bet panašu, kad supainiojau renginius“, – net neuždusęs po finišo sakė bėgikas.

Antras vyrų grupėje buvo Karolis Lazdauskas (15:55,5), o trečias finišavo Šarūnas Mockus (16:22,2).

Moterų grupėje pirma buvo Loreta Kančytė (17:37,0), antroji atbėgo Eglė Sakalytė (18:53,0), o trečia finišavo Vaida Vitkutė (21:26,1).

Trasa buvo išsidėsčiusi senamiesčio gatvėmis. Bėgikai startavo Rotušės aikštėje, pasuko per Muitinės gatvę, pasimėgavo bene gražiausia Kauno gatve – Kurpių, bėgo link Steigiamojo Seimo aikštės, kur pasuko atgal ir pradėjo vingiuoti per Vilniaus, M. Daukšos, Kumelių, Šv. Gertrūdos, M. Valančiaus gatves, kol pasiekė Kauno pilį, o tada per Santakos parką ir Prieplaukos krantinę grįžo į Rotušės aikštę.

10 km dalyvavę bėgikai turėjo įveikti du tokius ratus.

Šioje distancijoje tiek vyrų, tiek moterų, grupėse triumfavo olimpiečiai. Vyrų grupėje nepavejamas buvo Valdas Dopolskas (31:26,8), o greičiausia moterimi tapo Vaida Žūsinaitė (34:05,6). Puikų laiką pademonstravusi bėgikė beveik „įsipaišė“ tarp trijų absoliučiai greičiausių dalyvių, nes antrą ir trečią vietą laimėję Karolis Lazdauskas (33:24,1) ir Tomas Bizimavičius (34:00,4) nuolat jautė iš Rio de Žaneiro grįžusios bėgikės žingsnius už savo nugarų.

Antrą ir trečią vietą moterų grupėje užėmė Ieva Želvelytė (40:12,5) ir Ugnė Gineikaitė (42:17,7).



NAUJAUSI KOMENTARAI

RAMONA

RAMONA portretas
Šaunuoliai, daugiau tokių renginių, tokių organizatorių bei dalyvių ir gyvenimas taps šviesesnis. Ačiū BENU už puikų renginį ir gerą nuotaiką.

valio

valio portretas
valio visiems organizatoriams ir BĖGIKAMS stiprybės sveikatos sėkmės ir kituose startuose BŪKITE SVEIKI BŪKITE LAIMINGI

Jolanta

Jolanta portretas
Labai ačiū organizatoriams, bėgikams ir visiems palaikantiems. Puikus renginys moterims palaikyti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių