Kauno savivaldybė padidino paramą „Žalgiriui“

  • Teksto dydis:

Kauno miesto savivaldybė nusprendė vieneriems metams padidinti skiriamą paramą Kauno „Žalgirio“ komandai.

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis „Delfi.lt“ laidoje „Dėmesio centre“ atskleidė, kad parama nuo 2 mln. eurų padidinta iki 2,3 mln. eurų. Anot miesto vadovo, didesnė suma skirta dėl puikaus praėjusio sezono.

Meras pabrėžė, kad nuo 2019-2020 metų sezono parama ir vėl sieks 2 mln. eurų. Tiesa, ji gali būti padidinta priklausomai nuo to, ar kitą sezoną „Žalgiris“ ir vėl viršys lūkesčius.

2 milijonų eurą paramą iš savivaldybės „Žalgiris“ gauna nuo 2016 metų. Prieš tai savivaldybė skyrė 1 mln. eurų.

Praėjusį sezoną „Žalgiris“ buvo numatęs, kad surinks 8,5 mln. eurų biudžetą. Matijošaičio buvo paklausta ar realu, kad „Žalgiris“ galėtų surinkti 10 mln. eurų, jeigu savivaldybės parama liktų tokia pati, kaip ir dabar.

„Realu, nes prisideda ir verslas, taip pat reklamos, marketingas... Arena yra užpildoma. Visas kompleksas atneša naudą“, – teigė meras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietė

kaunietė portretas
Ponas žadėjo sumažinti kauniečiams mokesčių našta... Tai ,,sumažino,, taškydamas, tiksliau dar papildomai padidinęs skirti privačiam sporto klubui Kauno mokesčių mokėtojų pinigus ir turtingiems verslininkams: ,, Kauno miesto savivaldybė planuoja naują autobuso maršrutą, jis nemokamai kursuotų iki laisvojoje ekonominėje zonoje (LEZ) besikuriančių gamyklų.,, Vargšai verslininkai neturi pinigų darbuotojams suvežti į darbą, bet turi pinigų statyti gamyklas, o suvežios darbuotojus kauniečių mokesčių mokėtojų sąskaita..... KODĖL KAUNO MOKESČIŲ MOKĖTOJAI PRIVALO REMTI PRIVAČIUS SPORTO KLUBUS IR VERSLININKŲ VERSLĄ???????????????????????????????????

Liberalų sąjūdžiui

Liberalų sąjūdžiui portretas
Pergyveni dėl to, kad parama Žalgiriui? Paprašyk pas Masiulį, kad savo kyšio pinigus paaukotų kitam klubui ir nereiks raudoti!!!

Liberalu sajudis

Liberalu sajudis portretas
Savivaliauja savivaldybes taryba ir meras skirdami finansine parama tiktai vienam sporto klubui neatsiklausus gyventoju Kaune
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių