Kauno rotušė plačiau atveria duris turistams

Nuo šiol Kauno rotušės durys bus plačiai atvertos turistams – čia atidarytas šeštasis Kauno turizmo informacijos centro (TIC) padalinys.

Jis įrengtas nedidelėje patalpoje, tik įėjus pro pagrindines duris. Atidarymas sutapo su Pasauline turizmo diena.

Čia bus teikiama informacija apie lankytinas vietas, renginius, apgyvendinimo bei maitinimo galimybes, transportą, siūlomi ne tik nemokami miesto žemėlapiai, bet ir suvenyrai su Kauno vaizdais – miniatiūrinės odinės užrašų knygutės, graviruoti metaliniai vizitinių kortelių dėklai, medinės atvirutės bei rankų darbo žvakės.

Prie įėjimo turistus pasitinka monetų kalvė – čia kiekvienas už 7 litus gali įsigyti monetos ruošinį, iš kurios galima nusikaldinti norimą atvaizdą.

Iškilminga atidarymo ceremonija ir simbolinės juostelės perkirpimas sutapo su vokiečių turistų ekskursijos apsilankymu – jie ir tapo pirmaisiais padalinio svečiais.

„Miesto rotušė – vienas labiausiai lankomų objektų, tad pagalvojome, kad būtent čia ir reikia atidaryti dar vieną padalinį", – sakė Kauno TIC direktorius Sigitas Sidaravičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

budintis

budintis portretas
Būkime budrūs, stebėdami naujai iškeptas Tv laidas. Viena iš tokių Pasaulis X- LNK. Teko stebėti keletą laidų. Paskutinėje laidoje, pasitelkiant kunigą, buvo žiauriai smūgiuota Dievo Žodžiui- Apraiškoms. Kunigas Rudzinskas melagingai teigė, kad “Dievo Žodis išbaigtas ir Dievas tada viską pasakė”. Tai didelis melas. Paskutinės Vakarienės metu Jėzus pasakė: “Turėčiau dar daug jums pasakyti, bet dabar nesate šiuo metu sugebantys tai pakelti”. Kas davė teisę kunigui žudyti Jėzų per amžius gyvą Žodyje. Ar tai Belzebubo paliepimas? Taip gali teigti tik demonų gaujos tarnai- puolusieji modernistiniai kunigai, kurie prie pridėtinio demono stalo bažnyčiose dalyvauja naujame Jėzaus ir sielų žudyme. Pedofilai kunigai baigia užvaldyti pasaulio Katalikų Bažnyčias, o Kristus, mat be jų leidimo Apraiškomis prabilti negali į tikinčiuosius. Ar Kristaus antrajam atėjimui Vatikanas dar nedavė leidimo, nuslėpęs Trečiąją Fatimos paslaptį? Didesnio absurdo sugalvoti negalima. Skaitėme internete išplatintą pasauliui viešąją Apraišką- Švenčiausiosios Mergelės Marijos Apraiška pasauliui 2012 rugsėjo 9 d. (Google). Ją platinkime be Belzebubo imprimatur. Dievo Motina stojo į kovą už sielų gyvybę.

Turiste

Turiste  portretas
Kaip sauniai sugalvota turistams - suvenyrai,monetos ..... Visa tai turbut V. Veberio firmos ideja ! Saunu ! Dziaugiames ,kad tokia proga atsirado turistams ir ju sveciams !
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių