Kauno rajono pirmokams policininkai dalins atšvaitus

  • Teksto dydis:

Kauno rajono mokyklose kasmet daugėja pirmaklasių. Šiemet mokyklos slenkstį peržengs jau 804 pakaunės krašto pirmokai.

Policijos pareigūnai Kauno rajono pirmokams dalins atšvaitus, kad jie mokyklas pasiektų saugiai. Apie tai šiandien kalbėjosi Kauno rajono meras Valerijus Makūnas ir Kauno rajono policijos komisariato viršininkas Romas Oželis.

Policijos viršininkas informavo, kad pirmosiomis rugsėjo dienomis judriose Kauno rajono vietose, ypač perėjose ties mokyklomis, bus sustiprintas budėjimas. R. Oželis taip pat pažadėjo, kad policijos pareigūnai lankysis mokyklose ne tik Mokslo ir žinių dieną, bet ir visą pirmąją rugsėjo savaitę – bus skaitomos paskaitos apie saugų eismą pirmaklasiams. 

Susitikimo metu aptarta galimybė įrengti vaizdo stebėjimo kameras kriminogeniniu požiūriu rizikingiausiose Kauno rajono vietose.

Kauno rajono mokyklose kasmet daugėja pirmaklasių. 2011–2012 metais jų mokėsi 706, 2012-2013 m.– 780, o šiemet mokyklos slenkstį peržengs jau 804 pakaunės krašto pirmokai.


Šiame straipsnyje: Kauno rajonasmokiniaimokykla

NAUJAUSI KOMENTARAI

smekla

smekla portretas
ka pades tie atsvaitai , jeigu girtas mentas tris vaikus nuzude ant saligatvio, narkomanas motina su vaiku numuse ant saligatvio,perejose zudomi zmones ir t.t.drausme keliuose reikia grieztint, o ne kysiais atsipirkinetu girti...jeigu duokles nemoketu valdziai policininkai, tokios betvarkes nebutu....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių