Kauno rajono choras į pagalbą kviečiasi švedus

Praėjusį savaitgalį Kauno rajono choras „Božolė“ bendroje komisijos ir žiūrovų balsavimo lentelėje liko paskutinėje vietoje. Sekmadienį „Chorų karų" dalyvių laukia iškritimo vakaras, tačiau kauniečiai net neabejoja, kad ne jiems teks atsiimti atsisveikinimo dovanas.

Kauno rajono choras sau įprasto ritmo nepakeitė ir šią savaitę: repetuoja po 9-11 valandų per dieną, šešias dienas per savaitę. 6-8 valandos skiriamos vokalo, 3 – šokio repeticijoms.

Sekmadienio vakarą komisijos ir žiūrovų simpatijas jie bandys užkariauti su energinga švedų grupės „Abba“ daina „Mamma Mia“ ir tikina, kad tą pasirodymą bus tikrai verta pamatyti.

„Gavome labai gerą komisijos įvertinimą – mus aplenkė tik vienas choras. O žiūrovų balsavimo lentelėje net keli chorai gavo beveik vienodą balsų skaičių“, – kalbėjo choro generolas Aleksandras Ivanauskas – Fara.

Jis teigė, kad ta paskutinioji vieta praėjusį sekmadienį – greičiau atsitiktinumas nei signalas, kad teks palikti projektą. Pamatę, kad liko lentelės dugne, choristai plaukų nesirovė, tačiau bandė ieškoti savo klaidų.

„Žinojome, kad pasirinkome labai sudėtingą dainą. Tačiau choras savo darbą atliko puikiai. Dešimt kartų peržiūrėjome savo pasirodymo vaizdo įrašą – jokių klaidų“, – įsitikinęs choro vedlys.

Nors ir be klaidų, liko paskutiniai. Tuo metu Panevėžio moterų pataisos namų chorui klaidos netrukdo būti tarp lyderių.

„Sunku kalbėti šia tema. Jeigu sulaukia tokio palaikymo, vadinasi, taip reikia. Kai pažiūriu reportažus apie tas moteris, kaip jos ilgisi savo vaikų, irgi susigraudinu. Tačiau muzikiniame projekte gal vis dėlto reikėtų atmesti asmeniškumus“, – nedrąsiai postringavo A.Ivanauskas.

Ar per visą projektą nebuvo nė karto, kai save keikė, nes sutiko jame dalyvauti? „Tikrai nesigailiu, nors daug vargo ant savo senos galvos užsikroviau“, – juokavo muzikantas.


Šiame straipsnyje: Chorų karai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomone

Nuomone portretas
Idomus tas balsavimas, vien facebook kiek Penktos kojos aktyvistu balsuoja, dalinasi informacija, o choras paksutinis lieka, internete daugelis palaiko Bozole, komisija palaiko, o po balsavimo rezultatu paksutiniai liko...keista, si sekmadieni manau pirmi busim, juk Kauno rajono palaiko daug zmoniu ir ne is Kauno, vien del to, kam atiteks pinigai laimejimo atveju.

suvalkietė

suvalkietė portretas
jei Kaunas iškris nebus ką žiūrėt,nes kitiems chorams iki jų lygio toli.šiaip tai žiūrovams patinka šou nors ir su klaidom,o profesionalumas,nors ir idealiausiai bus atliktas, dauguma,tikrai,nesupras.Manau,taip ir šį kartą buvo.Labai sveikinu ir vertinu Božolės choro vadovą Karolį,Jo talentą,Jo charizmą už, tas be galo geras arandžuotes,šiurpuliukai per kūną eina klausantis choro,be galo ačiū už tokį grožį.sėkmės JUMS, o kas dėl to kalėjimo tai ir man neaišku,kyla įvairų minčių...

aš portretas
kas čia neaišku- dirbtinai paskutinius paliko, kad intrigą padaryt, matyt, jau žiūrimumas kriūto
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių