Kauno rajone daugėja mažylių

  • Teksto dydis:

Užregistruotas 700-asis šiais metais pakaunėje gimęs kūdikis. Tiek kūdikių Kauno rajone šiemet užregistruota per trimis mėnesiais trumpesnį laiką nei pernai.

Mažylio tėtis Balys Sruoga atvykęs į Kauno rajono savivaldybės Civilinės metrikacijos skyrių atsiimti sūnaus gimimo liudijimo prisipažino su žmona Rasa auginantis dar du sūnus. "Turėti tris sūnus – nuostabus jausmas, bet negali žinoti, gal ateityje bus ir ketvirtas kūdikis", – šypsojosi tėvelis, pasidžiaugęs, kad mama ir naujagimis yra sveiki ir jaučiasi gerai. B.Sruoga pasakojo, kad vardus berniukams (Radvilui, Rojui ir mažajam Herkui Jonui) išrinko žmona Rasa. Garsaus lietuvių rašytojo giminaitis neslėpė, kad į jo vardą ir pavardę aplinkiniai dažnai atkreipia dėmesį, todėl savo sūnus pavadino ne tokiais žinomais, tačiau lietuviškumą pažyminčiais vardais. Šeima gyvena Lapėse, kur apsistojo po aštuonerių Airijoje praleistų metų. Trijų vaikų tėvas pasakojo, kad jam tenka daug keliauti darbo reikalais, tačiau niekur nėra taip gerai, kaip Lietuvoje, todėl ir grįžo į tėvynę. "Čia net žolė žalesnė ir skaniau kvepia", – sakė vyras.

Praėjusiais metais 700-asis kūdikis pakaunėje buvo užregistruotas trimis mėnesiais vėliau – spalio 30 d. Pasak Kauno rajono vicemero Pauliaus Visocko, jei pakaunėje taip sparčiai daugės naujagimių, netolimoje ateityje savivaldybės gyventojų skaičius pasieks 100 tūkst. ribą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Wik

Wik portretas
Pukas rujoja

Dalia

Dalia portretas
Pats laikas susirupinti darzeliais ,, kad visi vaikuciai turetu kur laimingai augti. Kiek daug mazyliu nepateko I darzeli.? Ar gali kas atsakyti. Ir kas zadama daryti.Aciu ir sekmes.seimai.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Šeimai linkime ir dukrytės, o Kauno rajonui - klestėti
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių