Kauno rajone bus mažiau seniūnaitijų

  • Teksto dydis:

Kauno rajono taryba nusprendė, kad 25-iose Kauno rajono seniūnijose bus 191 seniūnaitija, apibrėžta jų teritorija. Seniūnaitijų skaičius mažinamas, iki šiol buvo 254.

Kauno rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Kęstutis Povilaitis sakė, kad tokį sprendimą pagrindė Seniūnaitijų optimizavimo darbo grupė, įvertinusi seniūnų pateiktus siūlymus.

Įstatymai numato, kad seniūnaičių darbas nuo šiol bus apmokamas, jie renkami ilgesniam laikui. Artimiausiu metu savivaldybėje bus parengta apmokėjimo už darbą seniūnaičiams tvarka, o tikslinant biudžetą ir numatytos lėšos.  

Kauno rajono savivaldybės administracijos direktorius Ričardas Pudževelis įpareigotas sudaryti seniūnaičių rinkimų ir apklausų komisijas bei patvirtinti seniūnaičių rinkimų grafiką.

Kauno rajono seniūnaičiai bus išrinkti per du artimiausius mėnesius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>tai jau

>tai jau portretas
pirmiau paskaityk straipsnį, tada komentuok. Reikalingi tie biudžeto išlaikytiniai kaip šuniui penkta koja.

tai jau

tai jau portretas
Mielieji, kokie seniūnaičiai dykaduoniai? Juk jie dirba be jokio atlygio, visuomeniniais pagrindais. Reikėtų tik džiaugtis, kad tokių žmonių atsiranda

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
O seniūnaičiais bus " išrinkti" tie patys seniūnijų darbuotojai? Tikrai, kam jų reikia. Manau, ir merus ir seniūnus turi rinkti žmones tiesioginuose rinkimuose. Išlaikytinių iš mokesčių mokėtojų kišenių ir taip per daug.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių