Kauno rajono konservatoriai keičia veidą

Šeštadienį Tėvynės sąjungos Lietuvos krikščionių demokratų Kauno rajono skyrius apsisprendė, kuriuos kandidatus siūlys kitais metais vyksiančiuose rinkimuose į Seimą. Iki šiol įprasto kandidato Donato Jankausko tarp jų nėra.

Maždaug 130 Kauno r. konservatorių valia Kauno kaimiškojoje vienmadatėje apygardoje kandidatuoti išrinkta Regina Lukoševiečienė. Nedidele balsų persvara ji nurungė ilgametį šios apygardos konservatorių kandidatą Donatą Jankauską. Į šią apygardą taip pat buvo siūlomas Donatas Smailys.

R.Lukoševičienė yra Kauno r. konservatorių skyriaus pirmininko pavaduotoja, taip pat Etikos komisijos pirmininkė, Kultūros ir švietimo komiteto narė, Kontrolės komiteto narė.

Kandidatu Kauno-Kėdainių vienmandatėje apygardoje išrinktas Kauno r. skyriaus pirmininkas Justinas Urbanavičius. Kandidatu į šią apygardą taip pat buvo siūlomas pirmininko pavaduotojas Gvidas Rutkauskas.

Šį Kauno r. konservatorių sprendimą dar turės patvirtinti partijos taryba.

Vienas iš Kauno r. skyriaus pirmininko pavaduotojų Česlovas Paulauskas nesiėmė komentuoti skyriaus narių sprendimo, kuriuo už ribos liko ne vienerius metus kandidatų sąrašuose buvęs D.Jankauskas.

„Pas mus demokratija. Gal žmonėms geresnį įspūdį paliko naujų kandidatų prisistatymai“, - korektiškai išsisuko Č.Paulauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DAA

DAA portretas
Kiek matosi iš foto, už lyderių sėdi jaunuoliai dažytais plaukais. Sidabrine spalva. Štai ko norėtųsi palinkėti - eilinių narių atsijauninimo...

Remis

Remis portretas
Vytui.Pasidomėk,o tu ar kam nors patinki.

Vytas

Vytas  portretas
Bendrai seimo veida turetu keisti isvis,reikia seime priimti istatyma,kad kelti kandidatura i seima galetu tik DVI KADENCIJAS,kaip prezidentas,veliau pertrauka(kiek ,galima diskutuoti),o tai sedi seime nuo nepriklausomybes paskelbimo.Kada PRIIMS SEIMAS toki istatyma ?Jei reikia tai ir konstitucijos straipsni galima pakeisti.Gal pasikeistu gyvenimas Lietuvoje,ivyktu geru permainu?
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių