Kauno politikai: bažnyčia gali mus išgelbėti nuo homoseksualizmo propagandos

Po savaitgalį sostinėje vykusių homoseksualų eitynių keliems Kauno politikams trūko kantrybė – į kovą su homoseksualizmo idėjomis jie kviečia kilti ir dvasininkiją. Panašu, kad politikai tiki, jog dvasininkai gali išgelbėti mūsų tautą nuo išnykimo.

Kauno miesto tarybos narys, frakcijos „Dirbam Kaunui“ lyderis Gintautas Labanauskas sulaukęs kitų miesto politikų palaikymo išsiuntė atvirą laišką dvasininkijai.

Nors politikas prisipažino, kad nėra uolus katalikas, nuolat neina išpažinties, tačiau tiki, kad bažnyčia gali išgelbėti mus nuo homoseksualizmo propagandos.

„Didžiai vertinu mūsų bažnyčios nuolankumo ir tolerancijos pavyzdžius apie kitaip mąstančius, gyvenančius žmones nei mus mokė Jėzus, tačiau prašau jų aktyvesnės veiklos, siekiant išsaugoti visų Lietuvos žmonių vertybes, tradicines šeimas, tikėjimą, nes kitaip neliks Lietuvos“, – G. Labanauskas įvardijo pagrindinę laiško mintį, kurį išsiuntė dvasininkijai.

G. Labanauskas tikrai neprašo kunigų lipti į sakyklas ir visiems skleisti žinią, jog gėjai ir lesbietės yra blogis.

„Blogis yra, kai homoseksualai agresyviai bando pagausinti savo gretas, jie visuomenę gąsdina teismais, bando įbauginti kitaip mąstančius. Mes norime tolerancijos iš abiejų pusių. Kunigai turi prašyti tikinčiųjų, jog jie kalbėtų su savo vaikais, anūkais apie tradicinę šeimą“, – tęsė politikas.

Frakcijos „Dirbam Kaunui“ lyderis bandė perfrazuoti gerai žinomą patarlę, kuri, anot jo, atspindi dabartinę situaciją šalyje.

„Įleisk velnią į bažnyčią ir jis užlips ant altoriaus. Tikrai susidaro įspūdis, kad šiandien velnias jau užlipęs ant altoriaus. O taip neturėtų būti“, – sakė G. Labanauskas.

Jo teigimu, dvasininkijos dėka lietuvių tauta sovietiniais okupacijos metais nepalūžo, todėl tiki, kad kunigams vėl atėjo laikas kibti į kovą ir aktyviau reikštis ir išvyti tą velnią iš mūsų bažnyčios.

Politikas priminė, kaip per homoseksualų eitynes užsienio pilietis prie katedros visiems žmonėms, rodė savo genitalijas. Kaip Seimo narį Petrą Gražulį dėl per garsiai išsakytų minčių apie gėjus grupė pareigūnų nešė kaip didžiausią nusikaltėlį.

„Argi tai tolerancija?, – klausė G. Labanauskas. Galbūt tai Dievo rykštė, kad mums laikas susimastyti apie mūsų vertybes.“ 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniečiai

kauniečiai portretas
čia tai teisybė, Baltic shame pademonstravo, kad vaivorykštiniai be jokių skrupulų lipa žmonėms ant galvos: rodo gatvėje nuogas šiknas ir panašiai. Šitie paradai pagarbos gėjams ir jų kolegėms neprideda, tik didina pasibjaurėjimą.

tikrai

tikrai portretas
kodėl katalikų kunigai tyli tegul po to nedejuoja, kad mažėja bažnyčiose tikinčiųjų

gal

gal portretas
gal baznyci mus gali isgelbeti nuo "reketaujanciu" politiku, o po to jau gelbeti nuo homosek...
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių