Kauno mokyklose ir darželiuose atnaujinamas šildymas

  • Teksto dydis:

Kauno bendrojo lavinimo įstaigose ir darželiuose nuo šio pirmadienio atnaujintas šildymo sezonas. Kiti šilumos vartotojai, susiderinę su šilumos tiekėju, taip pat gali atnaujinti šildymo sezoną.

Daugiabučiuose namuose šildymo sezonas oficialiai neatnaujinamas, bet gyventojai balsų dauguma gali priimti sprendimą dėl šildymo atnaujinimo – kauniečiams reikia apie tai informuoti šilumos tiekėją.

Oficiali šildymo sezono pabaiga Kaune šiemet buvo paskelbta balandžio 8 d.

Atšalus orams, Vilniaus miesto savivaldybė taip pat nusprendė pratęsti šildymo sezoną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Išjungti ...

Išjungti ... portretas
šildymą galimą ir neklausiant gyventojų. Ponai nusprendė ir taškas... Kad atnaujintu,reikalingas referendumas... Šaunuoliai...

tiesa

tiesa portretas
ta,kad(vieningas Kaunas)ir admininistruojantys jį,besigirdami savo mokejimu taupyti,rado būdus kaip tą padaryti:šildymo kompensacijas tvarko ne socialines rūpybos skyrius,o savivaldybes administracijos direktorius.Kuo mažiau paskyre,tuo daugiau sutaupe,o kuo greičiau atjunge -nutruko kompensacijos,irgi sutaupe.Norma vienam žmogui tureti butą iki 50m2 pl.Balandžio men,,kai oras dar kaitaliojasi,atjungti šildymą yra ir higienos normų,ir administravimo pažeidimas.Gėda(vieningieji gudruoliai)

vvv

vvv portretas
Ko cia visi siuntat,nesuprantu? Juk jau tada,kada baige sildyma,buvo pasakyta,kad jeigu namas nori,sildymas bus tesiamas. Dabar taip pat galite paprasyti,kad ijungtu ir sildykites,o ne kelkite cia triuksma. Juk niekas negalvojo,kad cia taip staiga atves, nors diena beveik visada buna 10-12 laipsniu silumos,o prie tokios temperaturos galima sildyma baigti. O dabar stenate be paliovos. Nagi, isijunkite el. sildytuvus ir nustokite cia inksti.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių