Kauno meras sugrįžo į darbą

  • Teksto dydis:

Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis pirmadienį sugrįžo į darbą po mėnesį trukusio nedarbingumo, pranešė jo atstovas žiniasklaidai Tomas Grigalevičius.

V.Matijošaitis savaitę praleido ligoninėje, o vėliau gydėsi namuose po to, kai birželio pradžioje prastai pasijuto padidėjus kraujospūdžiui.

Į ligoninę meras buvo paguldytas birželio 4 dieną – pranešta, kad dėl padidėjusio kraujospūdžio V.Matijošaitis  nuvyko į Kauno klinikas, kur jam atlikti tyrimai, medikai rekomendavo merui pasilikti ligoninėje  ir pratęsti gydymą.

„Buvo trumpalaikiai sveikatos sutrikimai – jis negalėjo nei kaip paprastas žmogus funkcionuoti normaliai, nei tuo labiau kaip meras, todėl buvo paguldytas ir tyrinėtas. Tirta širdies kraujagyslių sistema“, – išleidžiant V.Matijošaitį iš ligoninės kalbėjo jį gydęs kardiochirurgas Rimantas Benetis.

Išleistam iš ligoninės V.Matijošaičiui buvo paskirtas gydymas vaistais, jį toliau prižiūrėjo medikai.

V.Matijošaičiui  šiuo metu yra 59-eri.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TRAUKTIS

TRAUKTIS portretas
Laikas trauktis, nejaugi nesupranta?

galėjo ir negrįžti

galėjo ir negrįžti portretas
kauniečiai ir be jo puikiai dirba savo kasdienius darbus. bet gal bizniukai laukia?

akmens amžius

akmens amžius portretas
Kas liečia Kauno miesto viešojo sektoriaus vadovus, dabar yra taip - jei neturi užtarėjo savivaldybėje (nesvarbu darbo rezultatai) - esi netinkamas. Taip sakant - lojalumas, ne profesionalumas reikalingas. Ačiū Dievui, Lietuva - dar teisinė valstybė. IŠ NETEISĖS NEGIMSTA TEISĖ. Kritikavome konservatorius dėl prastų gatvių - taip, eiliniam miestelėnui tai badė akis, bet darbo santykiai su buvusia valdžia buvo dalykiški, o ne paremti viduramžiškais matavimais.
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių