Kauno meras V. Matijošaitis gatvėje pateko į incidentą

  • Teksto dydis:

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis ketvirtadienio vakarą pateko į incidentą, kai galbūt nepraleido perėja ėjusio žmogaus.

„Prie perėjos pradėjau judėti ir žmogus nebuvo praėjęs dar. Jis ranką padėjo man ant automobilio, ir viskas. Ir mes išsiskyrėme“, – BNS pasakojo V.Matijošaitis.

Pasak jo, kiti žmonės per perėją buvo praėję ir apsidairęs jis daugiau nieko nepastebėjo.

„Jis ties kampu buvo pradėjęs eiti. Abu – jis pradėjo eiti, aš pradėjau važiuoti“, – sakė Kauno meras.

„Įvykio nebuvo. Jei būtų žmogus ar nukritęs, ar kažkaip – būtų kita kalba“, – tikino jis.

Incidentą matęs liudininkas BNS pasakojo, kad tai įvyko K.Donelaičio gatvėje, ties išvažiavimu iš Kauno miesto savivaldybės. Jis teigė nematęs paties įvykio, tik po to pastebėjęs ant perėjos stovintį žmogų, pasirėmusį į juodos spalvos automobilį, ir besipiktinantį vairuotoju bei daužantį per automobilio kapotą.

Vėliau jis pastebėjo, kad automobilyje sėdėjo Kauno meras V.Matijošaitis. Pasak liudytojo, vėliau įvykio dalyviai išsiskirstė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VYTAS

VYTAS portretas
tam /NA NA/JAI BŪTU TESIAMI SKERSASNUKIO KUPČINSKO DARBAI,TAI KAUNAS BŪTU APSTATYTAS PO PUSĘ MILIJONO LITŲ ŠYKINYKAIS,O PO GATVES TEKTU TRAKTORIAIS VAŽINĖTI.VAŽINĖJU DAUG IR KASDIEN MATOSI MERO ORGANIZUOTI DARBAI.DABAR JAU NET ŠALUTINES GATVELES JAU IŠASVALTAVO IR MIESTAS GRAŽĖJA KASDIEN.TIK VA BĖDA,KAD KONSERVATORIŠKI KUPČINSKINĖS VEISLĖS ŠUNYS LOJA,BET ĮKAST NESUGEBA.TĄ MERĄ PALAIKYSIM IR TOLIAU BALSUOSIM.KIEK PAŽYSTU,VISI PALAIKO,o šikinyko auksinio generolą,tai tik šio šikano direktoriumi galime patvirtinti.

realistas

realistas portretas
geriausias Kauno meras, reik pripazint, taciau piarshikas kokio svietas ner mates. Mero koncepcija, velniop zalius neuzstatytus plotus, atiduodam verslui uzstatyt stiklainiais. Toliau pats viska reguliuoju, nieko nuomones neklausiu. Blogiausi darbas tai visuomeninio transporto pertvarka privertus persest kauniecius i automobilius, miestas neturejes kamsciu pradejo dusti. Geriausi darbai gatviu lopymas. Toliau senamiescio fasadu tvarkymo paramos programa pernai labai nudziugino. Bet kiek buvo piaro, vaiksiojo, fotografavosi "as padariau", ideja gal ir jo, aciu, parasiuka paskirti milijona miesto euru didelis nuopelnas. O realiai viska atliko gyventojai uz savo pinigus, taip, su miesto parama. Deja siemet, kai panoro dalyvauti zymiai daugiau ir atsirado realus sansai sutvarkyti Kauno senamiesti teskyre ta pati vargana miljona. Zmones pasidare projektus ir te jums vietoj 50% paramos uzteks 20%. Aciu, mere, is grazios idejos beliko snipstas.

tam isviso

tam isviso  portretas
kokiam patvory prabudai? meras rinkimuose dalyvavo prieš du metus. O jo stenduose demonstruojamas fakas - tik praeiviams pajuokinti.
VISI KOMENTARAI 73

Galerijos

Daugiau straipsnių