Kauno medikai sublizgėjo tarptautinėse varžybose

Pietų Lenkijoje esančiame Szczyrko mieste vykusiose Tarptautinėse skubios medicinos pagalbos teikimo brigadų varžybose Kauno komanda laimėjo antrąją vietą.

Į šį tradicinį, jau septintąjį kartą organizuotą renginį užsiregistravo 49 Lenkijos ir 13 kitų šalių komandų. Tarp jų buvo dalyvių iš Ukrainos, Graikijos, Vokietijos, Belgijos ir Lietuvos. Mūsų šaliai atstovavo keturios komandos, dvi buvo iš Kauno.

Kauno miesto Greitosios medicinos pagalbos stoties komanda, kurią sudarė Irena Malašauskienė, Virginija Gutienė, Tomas Trilikauskas ir Andrius Raguckas, užėmė 15 vietą bendrojoje lentelėje, o tarptautinėje įskaitoje tarp užsienio komandų užėmė antrąją vietą.

Kita komanda, kurioje dalyvavo Rytis Malašauskas, Tautvydas Bielevičius ir Donatas Paliulionis, atstovavusi VšĮ Kauno paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centrui, užėmė 27 vietą bendroje lentelėje ir ketvirtąją vietą tarptautinėje įskaitoje.

„Dalyvavimas greitosios pagalbos žaidynėse duoda daug naudos mūsų darbui. Joms ruošiantis pasikartojame, pagiliname žinias, analizuojame galimas situacijas. Parenkamos kuo tikroviškesnės užduotys. Po užduočių išklausome teisėjų pastabų, bendraujame su kolegomis, pasidalijame patirtimi – visa tai tik į naudą realiame darbe", – teigė antrosios vietos laimėtojas A.Raguckas.

Šiame straipsnyje: greitoji pagalbamedikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
ten nebuvo zmoniu marinimo rungties? tikrai butu pirma vieta paeme...

AAA

AAA portretas
Morge tokia rungtis buvo, jie eme ir atgaivino... :)))
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių