Kauno krašto neįgaliųjų sąjunga įsikūrė Šv. Gertrūdos gatvėje

 

Šv. Gertrūdos gatvės name, pažymėtame 8-uoju numeriu, pirmajame aukšte, įsikūrė Kauno krašto neįgaliųjų sąjunga.

 

 

 

Šiandien vyko oficialus patalpų atidarymas. Patalpas pašventino Kauno arkikatedros bazilikos klebonas Evaldas Vitulskis. Juostelę perkirpo Kauno miesto mero pavaduotojas Vytautas Vasilenko. Pasveikinti Kauno krašto neįgaliųjų sąjungos atstovus ir jų pirmininkę Jolantą Beresnevičienę atvyko miesto tarybos narė Loreta Kudarienė, Socialinių paslaugų skyriaus atstovė Alma Pauraitė, kiti neįgaliųjų bičiuliai.

 

„Negalia yra žmogaus išbandymas. Jūs pavyzdys sveikiesiems", – sakė kunigas E.Vitulskis ir įteikė Šventąjį raštą pirmininkei J.Beresnevičienei.

 

 

„Džiaugiuosi, kad jūs stengiatės įsilieti į miesto gyvenimą. Manau, kad čia rasite tai, ko jums būtinai reikia. Mes pasistengsime jums padėti", – sakė V.Vasilenko.

 

 

Neįgaliesiems mero pavaduotojas įteikė keraminį suvenyrą patalpoms papuošti ir gėlių puokštę.

 

 

„Neįgalieji yra atskira partija, todėl tikiu, kad politikai į tai atsižvelgs. Nuoširdžiai dėkoju praėjusios kadencijos miesto Tarybos nariams ir asmeniškai Editai Gudišauskienei, kurių dėka mes turime šias patalpas, ir kitiems, padėjusiems sutvarkyti patalpas ir čia įsikurti", – sakė Kauno krašto neįgaliųjų sąjungos pirmininkė J.Beresnevičienė.


NAUJAUSI KOMENTARAI

VLADIMIR

VLADIMIR portretas
MALONU MATYTI MUSU TT PARTIJOS ATSTOVA KAUNO SAVIVALDYBEJE - VICEMERA VIKTORA VASILENKO ,KURIS SU DIDELIU SAVO GYVENIMO PATIRTIMI TIKRAI DIRBO IR DIRBS JUMS MIELI KAUNO MIESTO GYVENTOJAI, O DAR NORIU ŠIA PROGA JUS KAUNO MIESTO GYVENTOJAI PAKVESTI-ATEIKITE RYTOJ LAPKRIČIO 10 DIENA I ALEKSOTO AERUOSTO AVIACIJOS MUZEJU-VEIVERIU -132 - 18 VALANDA I SUSITIKIMA SU TT PARTIJOS VALDŽIA,KURIA ATSTOVAUS NETEISETAI NUVERSTAS LIETUVOS PREZIDENTAS IR MUSU EUROPARLAMENTO FRAKCIJOS,,UŽ DEMOKRATINE EUROPA,, NARYS GERBEMAS ROLANDAS PAKSAS IR MUSU TT PARTIJOS SEIMO FRAKCIJOS SENIUNAS IR OPOZICIJOS LYDERIS GERBEMAS VALENTINAS MAZURONIS-TIKRAI ASMENINIU PAVYZDŽIU ISTIKINAU ,KAD VALDŽIOS DURYS VISADA ATIDARYTOS PAPRASTIEMS GYVENTOJAMS,NES TIKRAI TĄ ŽINAU IR JEI MAN SUNKU DARBE IŠSPRESTI SU DARBO ŽMONIU SUEJUSIUS REIKALUS -LANKAUS SEIME IR JIE ,KAIP GALI PADEDA MAN IR MANO DARBININKAMS IGYVENDINTI MUSU PLANUS- O DARBO PAS MUS AB ,,LIETUVOS GELEŽINKELIOSE,,VIS DAUGEJA IR DAUGEJA ,O ATLYGINIMU LYGIS -MAŽINAMAS -,,TAUPO,, VERČIA ŠI VYRIAUSYBE,KAD MES GERIAU NE GYVENTUME-REIKALAUJA VIS DAUGIAU IR DAUGIAU IŠ IMONES DIVIDENTU MOKETI,KAIP PATYS VISIŠKAI NEMOKA DIRBTI -TRANŽIRINA MUSU KRUVINAI UŽDIRBTUS PINIGUS-NUSIBODO....O KĄ TOLIAU DARYTI LAPKRIČIO 10 DIENA MES IR PAKLAUSINESIME PAS MUSU GERBEMUS VALDŽIOS ATSTOVUS ,KURIEMS DAR VIS TIKIME-SU PAGARBA VISIEMS KAUNO PILIEČIAMS -VLADIMIR MOSKVIČIOV.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių