„Kauno diena“ – visai šeimai

Lietuvos kariuomenės karininkas Vytautas Rudzevičius su žmona Rita savo rytus pradeda atversdamas "Kauno dieną". Prenumeratos akcijos rezultatai liudija, kad šis laikraštis tūkstančius žmonių lydės ir visus kitus metus.

Lietuvos kariuomenės karininkas Vytautas Rudzevičius su žmona Rita savo rytus pradeda atversdamas "Kauno dieną". Prenumeratos akcijos rezultatai liudija, kad šis laikraštis tūkstančius žmonių lydės ir visus kitus metus.

Skaito daugybę metų

"Kauno dieną" skaitau nuo vaikystės. Anksčiau dienraštį prenumeruodavo tėvai, dabar, apie dešimt metų, tai darau pats", – pasakojo V.Rudzevičius.

Kol buvo mažas, jam dienraštyje įdomiausia būdavo televizijos programa, vėliau iš karto įnikdavo į sporto skiltį. Ne tik dėl informacijos apie krepšinį, bet ir apie kitas sporto šakas.
"Dažniausiai laikraštį skaityti pradedu nuo pirmojo puslapio. Pavyzdžiui, nuo rašinio apie Kauno mero rinkimus", – kalbėjo V.Rudzevičius. Jis pridūrė, kad žmona Rita, peržvelgusi naujiena, dažnai pasmalsauja laikraščio skelbimų puslapiuose.

Rudzevičiai gyvena Vaišvydavoje, esančioje Kauno miesto teritorijoje, tačiau randa aktualių rašinių ir laikraščio priede, skirtame Kauno rajono gyventojams.

V.Rudzevičius pasakojo, kad "Kauno rajono dienoje", kartu su dienraščiu išeinančioje pirmadieniais, buvo ypač įdomu paskaityti apie netoliese esančius Samylus.

Randa ir mažieji

Mažiausiai kartą per savaitę "Kauno diena" būna mažiausių šeimos narių rankose. Rudzevičių sūnui – penkeri, dukrytei – treji. Jie bendromis jėgomis bando įveikti ketvirtadieniais pasirodančiame puslapyje "Vaikų alėja" spausdinamas užduotėles, galvosūkius.

Dienraštis praverčia ir praktiškai. "Pavyzdžiui, išbandome laikraštyje spausdinamus receptus", – teigė prenumeratorius. Itin naudinga ir informacija apie gatvių, elektros tinklų remontus, eismą keliuose.

Pranoko lūkesčius

Dienraštį leidžiančios bendrovės "Diena Media News" Platinimo tarnybos vadovė Rima Jurgaitienė džiaugėsi, kad prenumeratos 2015 m. akcija pranoko visus lūkesčius ir prognozes.

"Visi stebėjosi, kad tokiais sunkiais leidybai laikais sulaukiame tiek daug prenumeratorių. Tačiau ir kitiems metams laikraštį užsiprenumeravo toks pats didžiulis skaičius skaitytojų", – teigė R.Jurgaitienė.

Ypač padaugėjo skaitytojų Kauno rajone. Nors statiska skelbia, kad Kaune mažėja gyventojų, "Kauno dienos" prenumeratorių skaičius didėja.

Be to, "Kauno diena" yra vienintelis dienraštis, savo skaitytojus pasiekiantis ir pirmadieniais.

Pasklinda po visą šalį

"Kauno diena" šešis kartus per savaitę keliauja ne tik į Kauno miesto ir rajono gyventojų namus, bet ir pasklinda po visą Lietuvą.

Didžiulis laikraščių ryšulys keliauja į Vilnių. Ne ką mažiau prenumeratorių gyvena Prienuose, Jonavoje ir Kaišiadoryse. Dienraštis jaukumo įneša ir į gyvenančiųjų Šakiuose namus. Toliau rikiuojasi Jurbarkas su Marijampole.

Laikraščio platintojai skuba ir į tolėliau nuo Kauno esančias šalies vietas: Kretingą, Klaipėdą, Plungę, Telšius, Šiaulius, Druskininkus, Uteną ir kt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

laikas keistis

laikas keistis portretas
buvome trumpam užsiprenumeravę Kauno dieną,tačiau nepratesiame prenumeratos,nes laikraštis labai suprastėjęs
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių