Kauno darbo biržoje – beveik 40 tūkst. bedarbių

Šių metų spalio mėnesį Kauno teritorinėje darbo biržoje nedarbo lygis, lyginant su rugsėju, sumažėjo ir siekė 9,7 proc. Lapkričio 1 d. duomenimis, Kauno teritorinėje darbo biržoje buvo registruota apie 39,7 tūkst. bedarbių.

Kauno mieste ir rajone per spalio mėnesį užregistruoti 2782 bedarbiai, apie 53 proc. sudarė vyrai. Didžioji dalis arba apie 80,7 proc. bedarbių užregistruota Kauno mieste.

Darbo biržos duomenų bazėje per mėnesį Kauno mieste ir rajone buvo užregistruotos 1506-ios naujos laisvos darbo vietos, įdarbinti 1592 ieškantys darbo asmenys.

Jonavos skyrius spalį registravo 352 bedarbius, nedarbo lygis šiame regione per mėnesį sumažėjo 0,1 proc. punkto ir siekė 11,5 proc.

Kaišiadorių skyriuje situacija, palyginus su rugsėju, pagerėjo – nedarbo lygis sumažėjo 0,6 proc. punkto ir siekė 11,2 proc.

Kėdainių skyriuje nedarbo lygis, palyginus su rugsėjo mėnesiu, nepasikeitė ir išliko 8,1 proc.

Prienų skyriuje per mėnesį įregistruoti 197 bedarbiai, nedarbo lygis spalio pabaigoje čia siekė 9,4 proc.

Raseinių skyriuje spalį įregistruoti 334 bedarbiai, nedarbo lygis per mėnesį sumažėjo 0,3 proc. punkto ir siekė 10,8 proc.


Šiame straipsnyje: darbo biržanedarbas

NAUJAUSI KOMENTARAI

baisu

baisu portretas
Jūsų statistika aferistiška.Paskaičiuokit kiek darbingų žmonių gyvena Lietuvoje ir paskaičiuokit kiek yra darbo biržoje,o kiek net nesikreipe į tą aferistinę darbo biržą.

jonas

jonas portretas
Va tau ir versliausias Lietuvos miestas...

Pensininkas Vydas

Pensininkas Vydas portretas
Kaip gerai ir vėl laikmena pasiūlė darbo...... situacija gerėja...
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių